Woezel & Pip – Sinterklaasliedjes! + prijsvraag

‘Vier Sinterklaas met de nieuwe cd van de liefste hondjes van de wereld’

woezel_sintcd_klein

Zie ginds komt de stoomboot… Naar de Tovertuin! Vier dit jaar Sinterklaas met de nieuwe cd van Woezel & Pip: “Sinterklaasliedjes!” De twee liefste hondjes van de wereld zingen samen met al hun vriendjes bekende Sinterklaas-klassiekers en twee volledig nieuwe Woezel & Pip liedjes op deze vrolijke nieuwe cd. Met de stemmen van o.a. Willeke Alberti, Edwin Rutten, Yori Swart en natuurlijk Babette van Veen als vertelster. “Sinterklaasliedjes!” is verkrijgbaar in de winkel vanaf 1 november.

Woezel & Pip’s “Sinterklaasliedjes!” bevat naast zes bekende liedjes als “Sinterklaas kapoentje” en “Oh kom er eens kijken” twee volledig nieuwe liedjes; “SinterWoezel en Pietje Pip” en “Strooien en gooien”, geschreven door Dinand Woesthoff en Reyn Ouwehand. Daarnaast is ook het alom bekende themalied “Woezel & Pip” op deze cd te vinden. Voor de eerste keer in de Woezel & Pip-geschiedenis zijn ook alle “Sinterklaasliedjes!” digitaal verkrijgbaar op iTunes via Universal Music.

“Sinterklaasliedjes!” is de tweede cd van de populaire characters Woezel & Pip, na het succesvolle “Liedjes uit de Tovertuin” uit 2012. De hondjes hebben afgelopen jaar succes beleefd in de Nederlandse theaters met hun drukbezochte voorstelling “Alles is fijn!” waarvan de registratie op dvd nu tevens verkrijgbaar is.

Woezel & Pip Sinterklaasliedjes is voor slechts €7,99 te koop bij o.a. Bol.com.

Prijsvraag
Wil jij deze leuke Sinterklaas cd winnen? Kletsmama mag er drie verloten. Vul in het formulier hieronder in wat jouw favoriete Sinterklaas lied is en laat je gegevens achter.
De prijsvraag loopt tot 22 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.