Woezel en Pip in de Julianatoren

woezel01
Je zou maar een dochter van 2 jaar hebben die gek is op Woezel & Pip. Dan mag je al een dag met je ouders en grote broer naar de Julianatoren en ontmoet je daar ook nog eens je grote vrienden Woezel & Pip. De show is een klein gedeelte van de originele theatertour van Woezel & Pip. Met een verkort verhaal en een aantal liedjes. De kleine meid keek haar ogen uit en zong en danste mee met haar vriendjes. Dat deden overigens alle kinderen, jong en oud.

Naast de show is er natuurlijk nog heel veel te doen in de Julianatoren. Wat dacht je ervan om als 2 jarige in de achtbaan te gaan? In de Julianatoren mag dat! Was wel een beetje spannend hoor. Wat minder spannend, maar ook ontzettend leuk zijn de helikopters door de lucht. Je kan het park dan ook zo leuk van bovenaf zien. Alles waar ze nog in wilde werd aangewezen.
Een heerlijke plek om even tot rust te komen is het picknickbos aan het eind van het park. Allerlei speelattributen en springkussens om de kinderen te vermaken. En een stuk rustiger dan bij de attracties.
woezel02Woezel & Pip, de liefste hondjes van de wereld, zijn in de zomervakantie van maandag 14 juli t/m zondag 17 augustus 2014 te zien bij de Julianatoren. Tijdens deze ruim 20 minuten durende show zingen Woezel & Pip liedjes over bekende thema’s als vriendschap en samen spelen. Na afloop is er een uitgebreide meet & greet van Woezel & Pip met de kinderen. Er kunnen foto’s worden gemaakt en natuurlijk mag er worden geknuffeld met de hondjes!
httpv://www.youtube.com/watch?v=chUY5OULzCc
Deze show wordt dagelijks in de periode van maandag 14 juli t/m zondag 17 augustus 2014 gegeven in de Circustent achter in het park. De show is bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.