Wat een pech mijn naam is weg! + prijsvraag

Ik weet niet meer waar maar ergens zag ik dit boek voorbij komen en het zag er zo uitnodigend uit, Wat een pech mijn naam is weg!wateenpechmijnnaamisweg1Je kan het niet in de boekwinkel kopen, want het boek wordt persoonlijk voor jou gemaakt. Op de website LostMy.Name geef je een naam op en of het voor een jongetje of meisje is. Vervolgens wordt er een magisch verhalenboek gemaakt speciaal voor jouw kind.

In het boek beleeft een jongetje of meisje een avontuur waarin ze laat zien hoe dapper ze is. Nadat ze ’s ochtends opstaat en ontdekt dat haar naam verdwenen is, gaat ze op zoek naar haar naam. Onderweg komt ze dieren tegen die telkens een letter van haar naam geven.

Mijn dochter (3 jaar) kan nog niet lezen. Tijdens het voorlezen had ze dan ook nog niet door dat het meisje telkens een letter kreeg uit haar naam. En dan opeens staat er op de laatste pagina:

Wat een magisch avontuur had het dappere meisje beleefd! Nu was ze moe, maar heel tevreden, want ze wist weer hoe ze heet: LEIA

Leia kreeg een grote lach op haar gezicht en keek verwonderd naar me “heet dat meisje echt ook Leia?”. Ze vond het geweldig en kan geen genoeg krijgen van het boek. Elke keer moet ik het weer voorlezen en elke keer geniet ze er weer van als het meisje Leia blijkt te heten.
wateenpechmijnnaamisweg2

Wat een pech mijn naam is weg is alleen te koop op LostMy.Name en kost €23,99. Het boek wordt gratis wereldwijd verzonden.

Prijsvraag
Wil jij ook zo’n leuk boek voor je kind? Doe dan mee met de prijsvaag! Vul je gegevens hieronder in, vind de FB pagina van Kletsmama leuk en geef antwoord op de volgende vraag:
In welk land is LostMy.Name begonnen?

PRIJSVRAAG IS AFGELOPEN

Winnaar is geworden: Nicolette!

3 gedachten over “Wat een pech mijn naam is weg! + prijsvraag

    • Zo’n leuke naam 🙂 Maar je komt het inderdaad niet vaak tegen. Grappig trouwens de titel van je website. Mijn dochter van 3 stelt zichzelf meestal al voor als prinses Leia. Dan kan ze er ook bij vertellen dat ze nog een broer Luke heeft, maar niet echt maar op tv 🙂

  1. Pingback: Boek: Waar ben je? + Prijsvraag | Kletsmama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.