Kinderen voor Kinderen familiemusical: Waanzinnig Gedroomd

waanzinniggedroomdOp 19 oktober 2014 vindt in het DELAMAR theater te Amsterdam de première plaats van ‘Waanzinnig Gedroomd’ – de eerste echte Kinderen voor Kinderen Familiemusical!
Daarna gaat de musical op tournee door heel het land.

‘Waanzinnig Gedroomd’ is een vrolijke theaterproductie voor jong en oud, vol liedjes uit het 35 jarige bestaan van Kinderen voor Kinderen.

We volgen Guus in de musical. Guus is een leuke, slimme jongen van tien jaar. Hij houdt van voetbal en maakt muziek met zijn vader Leo. Leo is eigenlijk zelf een groot kind. Guus houdt ook van lol trappen, koken en héél soms van knuffelen met zijn moeder. Dan verandert alles….. Guus verhuist, gaat naar een nieuwe school en wordt in één klap volwassen.

Op zijn nieuwe school, waar veel gepest wordt, doen Guus en zijn klasgenoten mee aan een bijzonder muzikaal project. Door de muziek durven ze meer van zichzelf te laten zien en begrijpen ze elkaar beter. Maar vertelt Guus ook zijn geheim aan de nieuwe klas? En krijgt Guus de kans weer echt kind te zijn?

‘Waanzinnig Gedroomd’ heeft de vrolijke, licht chaotische energie die kinderen eigen is. Een musical waarin kinderen hún eigen leefwereld en verhalen weerspiegeld zien. Een wereld waarin een kind kind mag zijn, met alles wat daar zo fantastisch leuk aan is. Een wereld vol verbeelding. Want als je geen verbeelding hebt, hoe kun je dan een mooiere wereld voor jezelf dromen?

Ik kan niet wachten om Waanzinnig Gedroomd in het theater te gaan zien met mijn dochter. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Dus kijk snel wanneer de musical in het theater bij jou in de buurt komt en reserveer alvast je kaartjes.
http://www.waanzinniggedroomd.nl/speellijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.