Vrolijke vriendjes

Tijden veranderen en speelgoed verandert mee met de tijd. Alles om ons heen wordt interactiever. Dit zie je terug in speelgoed. De nieuwste rage onder peuters zijn de Vrolijke Vriendjes van VTech.

vrolijkevriendjes1De Vrolijke Vriendjes is interactief speelgoed wat de taalontwikkeling wil stimuleren, de motorische ontwikkeling prikkelen, verbanden laten leggen tussen oorzaak en gevolg en het fantasierijk spelen wil ondersteunen. En dat allemaal in een poppetje met zijn voertuig.

Naast de zes vriendjes die er al waren, Emma, Fleur, Kris, Levi, Lukas en Mila, zijn er nu drie nieuwe vriendjes bijgekomen Bas, Jasper en Kim.

Elk vriendje heeft een eigen voertuig en daar zit het geheim van de Vrolijke Vriendjes in. Op het moment dat een Vrolijke Vriendje plaatsneemt op zijn voertuig wordt de Magic Point geactiveerd en het feest begint. Elke keer komt er een andere reactie. Dit kan een melodietje zijn of een gezongen liedje of een grappig zinnetje.

Als je meerdere vriendjes hebt kunnen ze gebruik maken van alle vervoermiddelen. De reacties op de verschillende vriendjes verschillen telkens. Zo is het nog leuker om meerdere vriendjes te sparen.

vrolijkevriendjes2De nieuwe avonturenbus van Bas is extra speciaal. Hier kunnen andere vriendjes in meerijden. Zo wordt het reuze gezellig aan boord en met de Vrolijke Vriendjes weet je nooit wat voor verrassing er komt als iedereen op zijn plek zit.

De Vrolijke Vriendjes zijn te koop bij de bekende speelgoedwinkels als Bart Smit en Intertoys.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.