Video van Sint

Nog even en Sinterklaas is weer in het land, maar als moeder begint de Sinterklaas-gekte eigenlijk al iets eerder. Bij mij wel in ieder geval. Ik probeer al ruim op tijd cadeautjes te verzamelen zodat de druk niet zo groot is in november. Maar niet alleen bij mij. Ook jongste dochter (is nog de enige in huis die gelooft) heeft het al regelmatig over Sinterklaas.

Inmiddels is het een vaste traditie dat Sinterklaasavond begint met een Video van Sint. Aan het eind van de video vertelt Sinterklaas waar de cadeautjes gevonden worden. Dus dit jaar heeft dochter bedacht dat ze in de hal bij de deur gaat wachten tot de cadeautjes gebracht worden, want ze is nu wel eens benieuwd welke Piet de cadeautjes brengt. Gelukkig heeft ze ons op tijd gewaarschuwd en kunnen we er nu rekening mee houden.

Waar we dus niet onderuit komen is een Video van Sint te bestellen. Nou vinden we het zelf ook veel te leuk, dus we zouden er niet eens onderuit willen komen. Het blijft een super concept. Dit jaar viert Video van Sint hun 10-jarig jubileum. Dit gaat gepaard met een aantal extra mogelijkheden ten opzichte van vorig jaar. Zo kan je de boodschap nog persoonlijker maken door extra foto’s op te geven. Deze worden gebruikt tijdens goocheltruc van Piet en bij de tekeningen van Sinterklaas. Dit natuurlijk naast de foto’s van de kinderen die in het grote boek van Sinterklaas staan.Sinterklaas vertelt aan de hand van een aantal dingen die je kan opgeven over je kind een leuk verhaaltje aan je kind. Om het ook voor de oudere kinderen leuk te houden, heb ik daar een paar grapjes ingestopt over wat ze al zo goed kunnen of waar ze op moeten letten. Zo is het voor hen ook nog leuk. Of misschien niet leuk voor hen, maar wel voor ons als ouders om hun gezichten te zien als Sinterklaas trots tegen 13-jarige dochter zegt hoe knap het is dat ze al alleen naar school fietst.

Net als vorig jaar kan je kiezen of je roetveegpieten wilt of zwarte pieten. Hiernaast kan je allerlei extra downloads krijgen zoals goocheltrucs, verjaardagsboodschappen, extra Sinterklaas verhalen en Sinterklaas liedjes.

Waarschijnlijk wordt dit het laatste jaar dat er nog een kind in huis die gelooft. We gaan er extra van genieten!

Prijsvraag
Wil jij jouw kind ook verrassen met een persoonlijk bericht van Sinterklaas? Kletsmama mag twee keer een Video van Sint weggeven. Wil jij hier kans op maken? Vul dan onderstaand formulier in, like Kletsmama op Facebook en deel het bericht op FB! Als je geen FB hebt, kan je hieronder een reactie plaatsen (mag natuurlijk ook als je wel FB hebt).

Winnaars: Sylvia en Leine

Prijsvraag loopt t/m 15 november 2018.

24 gedachten over “Video van Sint

 1. Super super super leuk! En wat een gave extra opties zitten erbij! Dit zou ik dolgraag willen maken! We vieren sinterklaas dit jaar met de kids van mijn zus, samen hebben we er 8! Hoe tof zou het zijn om ze te verrassen met deze film want ze geloven allemaal nog!! Wij gaan duimen hoor!!

 2. Herkenbaar, ik heb na vanavond (nog 2 dingen bij Intertoys halen met 15% extra korting) alles bij elkaar voor Sinterklaas.
  De boodschap van Sinterklaas op pakjesavond, maakt het helemaal leuk natuurlijk, ik maak graag kans op een code.

 3. Ik heb ook meegedaan, lijkt mij erg leuk voor onze 3 kinderen, wie weet is dit het laatste jaar dat ons oudste erin geloofd. Duimen maar!

 4. Ik doe heel graag mee voor mijn jongste kleindochter, zij is de enige die nog in de Sint geloofd. Ik denk dat ze blij verrast is als ze deze boodschap van de Sint krijgt.

 5. Ja!!!
  Wat leuk!
  Nog eenmaal die verbaasde en enthousiaste gezichtjes zien als ze de Sint het woord tot ze zien richten!
  Als oma krijg ik dan tranen in mijn ogen! Zo leuk en bijzonder! Om ze dit te kunnen geven is geweldig!
  Geen Facebook meer! Hoop dat ik toch mag meeloten!

 6. Ik doe graag mee voor mijn 3 kinderen. Het zal voor de oudste waarschijnlijk het laatste jaar zijn dat ze nog echt gelooft (zo jammer!) en voor de jongste het eerste jaar dat hij het een beetje meekrijgt (de middelste mag hopelijk nog een paar jaar geloven!) dus het lijkt me superleuk om het dan met een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas te vieren!!

 7. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar, de tijd vloog voorbij, echt waar. Maar ik zou mijn zoon nog op het allerlaatste moment hiermee willen verblijden en om het vast te kunnen leggen, want dat beeld kan meer dan 1000 woorden zeggen. Dolgraag zou ik in de toekomst terug willen blikken op die leuke sint tijd, want dat is voor iedereen toch leuk…in alle eerlijkheid:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.