Treasure X

Kletsmama bestaat 10 jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. In april gaan er een heleboel prijsvragen langskomen. Dus hou de website in de gaten en volg Kletsmama op Facebook, Twitter en Instagram.

Pak je landkaart en schep, want deze lente gaan we op zoek naar schatten! Zoek naar een echt in goud gedompelde schat door 10 niveaus van avontuur! Jaag op je begraven goodies met behulp van de meegeleverde plastic X-cavator in de steen. Zelfs na opgraving is de ontdekking nog niet voorbij; klik de stukken van je figuur samen om het karakter te onthullen en voeg water toe aan de Chest om een ​​koolzuurhoudende reactie te veroorzaken en erachter te komen of je een met goud bedekte buit hebt.

Prijsvraag
Kletsmama mag een Single Pack Treasure X weggeven. Wil jij hier kans op maken? Vul dan onderstaand formulier in, like Kletsmama op Facebook en deel het bericht op FB of volg Kletsmama op Instagram en like het bericht! Als je geen FB of Instagram hebt, kan je hieronder een reactie plaatsen (mag natuurlijk ook als je wel FB of Instagram hebt).

Prijsvraag loopt t/m 21 april 2019.

Winnaar is geworden: Ward

15 gedachten over “Treasure X

 1. Ik heb geen Facebook en Instagram, dus zet ik hier even een reactie neer om mee te kunnen doen.
  Nog van harte gefeliciteerd met de mijlpaal van 10 jaar.
  Ik volg op Bloglovin.
  Ik doe heel graag mee voor mijn kleinkinderen, die houden wel van wat spanning.

 2. oohh dit heb ik nog nooit eerder gezien, maar ik denk dat onze Yoeri dit helemaal geweldig zou vinden, dus ik doe graag mee!! leuk om lekker mee bezig te zijn onze vakantie

 3. Ons zoontje gaat dit echt te gek vinden!
  En mama (mij dus) lijkt het ook heel gaaf.
  Wij maken dus graag een kansje.

  Volg je al op FB en Insta.

  Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.