Swingende zomeravonden in de Julianatoren

Wij wonen nu al een flink aantal jaren in het Buitenland, in een land waar de pretparken nog niet zijn uitgevonden. Ons dagje naar de Julianatoren was dan ook een waar avontuur voor mijn meiden, helemaal omdat mijn neefjes ook kwamen, dubbel feest dus!

zomeravond01Het was prachtig weer, zelfs heet, maar gelukkig zijn er ook waterfonteinen en wat zitplaatsen in de schaduw, al waren die nagenoeg de gehele dag bezet. Het was erg druk, de parkeerplaatsen waren helemaal vol. Gelukkig werden er bussen ingezet om mensen van en naar een parkeerplaats verderop te rijden. Later op de dag werd het een stuk rustiger, met minder wachttijd.

Mijn meiden vonden de Woezel en Pip show helemaal geweldig, ze zongen uit volle borst mee. Mijn jongste mocht ook nog even op de foto met Jul, ‘heel spannend’ vond ze zelf, ‘nog spannender dan de achtbaan!’.

Er was gezellige muziek in de avond met een band die enthousiast vrolijke nummers speelde. In de avond? Ja! Op de dinsdagen in de zomervakantie is de Julianatoren extra lang open tot wel 21uur. Hoe leuk is dat? En omdat veel mensen toch wel al eerder naar huis gaan, is het in de avond gelijk een stuk rustiger bij de attracties.

Tijdens de swingende zomeravonden presenteert Geert Hoes een exclusieve zomeravondshow waarin het publiek mee stemt op welke act de Gouden Kaasgaaf wint. Dans en zing mee met een swingende brasband en vraag pianist/zanger Arjen Baakman om jouw favoriete lied te spelen. De meiden en hun neefjes stonden heerlijk mee te swingen.

Gouden Kaasgaaf
zomeravond06Wie wint de Gouden Kaasgaaf? In een reeks van 10 liveshows (elke zomeravond zijn er 2 liveshows) presenteren de zes genomineerde acts zich aan het publiek en een kinderjury onder leiding van meneer Kaasgaaf. Alle zes genomineerde acts hebben maar één doel: het winnen van de Gouden Kaasgaaf!

De Gouden Kaasgaaf is een echte publieksprijs. Kinderen en hun ouders kunnen op 3 verschillende manieren stemmen op hun favoriete act. Niet alleen kun jij hiermee zorgen dat jouw favoriet wint tijdens één van de voorrondes of de finale op 19 augustus, jij maakt bovendien kans op prachtige prijzen!

De genomineerden voor de Gouden Kaasgaaf 2014 zijn:
– Woezel & Pip
– Jul de Muis
– Fien en Teun
– Julia de Muis
– Assepoester
– Dino Saurus
Wil jij ook mee stemmen? Dat kan! Ga naar de website van de Julianatoren om je stem uit te brengen of breng je stem uit tijdens je dagje uit in de Julianatoren.

Het was een zeer lange en geslaagde dag in de Julianatoren. Mijn meiden lagen aan het einde van de weg al te slapen en mijn neefjes ook. Al met al een vermoeiende, maar geweldige dag dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.