Squla + prijsvraag

Het nieuwe schooljaar is nu in alle delen van Nederland begonnen. Op school moeten de kinderen weer hard aan de slag en dat is voor sommige kinderen best weer even wennen.

squla01Thuis wil je niet je kind het gevoel geven dat het nog op school zit, maar toch zou het eigenlijk wel een goed idee zijn om nog wat extra te oefenen. Hiervoor zijn er verschillende thuis oefenprogramma’s beschikbaar. Het mooiste is als een programma aansluit bij de lesstof op school en bij de Cito’s die worden afgenomen. Wij kwamen daarom uit bij Squla.

Squla biedt een enorme variatie aan vakken. Deze worden aangeboden in de vorm van quizzen. Voor mijn dochter is dit een echte toevoeging ten opzichte van wat ze op school leert. Vakken die echt haar interesse hebben als biologie, aardrijkskunde, Engels en geschiedenis krijgt ze nauwelijks op school. Nu kan ze haar hart ophalen met Squla.

Uniek aan Squla zijn de Cito modules. Hiermee kunnen kinderen oefenen met de Cito vraagstelling. Op school blijken veel kinderen slechter te scoren op Cito-toetsen dan op de methodetoetsen. Vaak ligt dit aan de vraagstelling van Cito-toetsen. Kinderen zijn dit niet squla02gewend en vinden dit lastig. Door met Squla te oefenen met de Cito vraagstellingen, neem je een struikelblok weg. Zo kunnen kinderen bij de Cito echt laten zien wat ze kunnen zonder de belemmering van de vreemde vraagstelling.

Een extra motivatie om te spelen op Squla is de muntjes die je kan verzamelen. Mijn dochter wil heel graag naar een film die in december in de bioscoop gaat komen. Met de muntjes die ze spaart op Squla kan ze een bioscoopbon kopen. Haar doel is dan ook heel duidelijk genoeg muntjes verzamelen voor december om hiermee naar de bioscoop te kunnen.

Back2school actie
Squla heeft een speciale back2school actie. Om het nieuwe schooljaar te vieren krijg je nu extra veel korting. De korting kan zelfs oplopen tot €60 per jaar! Kijk snel op squla.nl hoeveel voordeel je ontvangt.

Prijsvraag
Kletsmama mag een jaarlidmaatschap van Squla weggeven. Wil jij jouw kind een vliegende start geven dit schooljaar, doe dan mee met de prijsvraag? Vul je gegevens hieronder in, vind de FB pagina van Kletsmama leuk en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoeveel kost de typecursus die je bij Squla kan afsluiten?

Prijsvraag loopt tot 15 september.

PRIJSVRAAG AFGELOPEN, winnaar: Nina

1 gedachte op “Squla + prijsvraag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.