Prijsvraag: Julianatoren!

Afgelopen zondag 24 maart was er al een voorproefje tijdens de voorpremière. Echter, op Goede Vrijdag 29 maart opent Jul de Muis, de mascotte van familiepretpark Koningin Juliana Toren, officieel de poorten! En dat betekent weer een seizoen lang speelplezier!

Nieuwe attracties!
Met méér dan 60 attracties is familiepretpark Koningin Juliana Toren het ideale park voor een dagje uit. Zo kun je onder andere een spannende rit maken in Jul’s Super Achtbaan, genieten van het schitterende uitzicht vanuit het Reuzenrad en een tocht maken in de Dino Toer langs levensechte dinosaurussen! Naast deze attracties biedt het familiepretpark dit jaar een aantal nieuwe spectaculaire attracties: Zo vlieg je mee in Jul’s nieuwe Zweefmolen en spring je hoger dan de bomen op één van Jul’s nieuwe Bungee Trampolines!

Prijsvraag
Kletsmama mag van Julianatoren 3x 2 kaartjes verloten. Wil jij 2 kaartjes voor Julianatoren winnen? Doe dan snel mee met de prijsvraag! Vul onderstaande formulier in om mee te doen aan de prijsvraag.
Meedoen kan t/m 7 april. De winnaars krijgen een mail en worden hier bekend gemaakt.

Prijsvraag is afgelopen

3 gedachten over “Prijsvraag: Julianatoren!

 1. Lijkt me super om binnenkort naar de julianatoren te gaan met de kids, ze vragen er al een poosje om. Als ze de reclame;s op tv zien krijgen steevast de vraag mama zullen wij ook een keer naar het familiepretpark?:? dus hopenlijk winnen we kaartjes en gaan wij onze kinderen blij maken met een dagje familie pretpark julianatoren

 2. Wat ik zo heerlijk vind in julianatoren is dat alles betaalbaar is ,en je verveeld je daar zeker niet.Nee ik vind het een enige park met alles er op en eraan in het klein

 3. De winnaars (zonder achternaam) zijn geworden:
  Jolijn
  Anja
  Karla

  De winnaars hebben tevens een mail ontvangen. Jullie krijgen de kaarten deze week thuis gestuurd. Heel veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.