Portemonnee gevonden?

pit_museum01Heb jij al een portemonnee gevonden in Almere? Overal in de stad zijn ze verstopt. Het blijkt een ludieke marketing actie te zijn van het interactieve veiligheidsmuseum PIT. De vinders stuitten op een kaartje in de portemonnee, met daarop de tekst: “Hallo eerlijke vinder, breng deze portemonnee terug naar PIT tijdens de voorjaarsvakantie en ontvang als beloning een goedgevulde goodiebag”.

De voorjaarsvakantie staat bij PIT in het teken van de politie. Om toekomstige bezoekers bekend te maken met het interactieve museum, zijn er door heel Almere portemonnees gestrooid. Eerlijkheid moet worden beloond, vindt PIT. Ben jij ook een eerlijke vinder dan weet je wat je te doen staat in de voorjaarsvakantie van 14 februari t/m 1 maart. Een vol programma met activiteiten voor het hele gezin. Met o.a. een sporenspel voor de kinderen en rondleidingen door het museum met de titel ‘Verborgen verhalen van de politie ‘. Wij zijn in de zomervakantie in het museum geweest en hebben het sporenspel gespeeld. Benieuwd wat we ervan vonden? Bekijk dan onze review nog eens.

Beleef de wereld van veiligheid tijdens de voorjaarsvakantie bij PIT. Check www.pitveiligheid.nl voor toegangsprijzen, dagen en tijdstippen van de activiteiten en rondleidingen. In de voorjaarsvakantie is PIT van maandag tot en met zondag geopend van 11:00-17:00 (m.u.v. maandag 16 februari, dan is PIT gesloten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.