Oktobermaand Kindermaand 2013!

Oktobermaand Kindermaand betekent een maand lang genieten van kunst en cultuur zonder kosten. Musea, theaters, bioscopen, ateliers, bibliotheken en molens openen in de weekenden van oktober gratis hun deuren voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Zij organiseren speciale activiteiten. Het programma staat ieder jaar bol van boeiende workshops, spannende rondleidingen en mooie voorstellingen. Ook aan kinderen met een beperking wordt gedacht.

De aftrap van het evenement is de jaarlijks terugkerende Burgemeestersactie. Burgemeesters van de deelnemende gemeenten geven met de kinderen op een basisschool in de eigen gemeente het startsein voor de actiemaand.
Tijdens de Burgemeestersactie wordt het programma bekend gemaakt; alle kinderen op de basisscholen in de deelnemende provincies/gemeenten ontvangen een programmafolder of –boekje.

Oktobermaand Kindermaand vindt ook plaats gedurende de herfstvakantie, zodat kinderen uit niet-deelnemende provincies de kans krijgen om mee te doen met de speciale activiteiten. We willen dat Oktobermaand Kindermaand straks in heel Nederland plaats vindt. Dat zou betekenen dat ruim anderhalf miljoen kinderen de mogelijkheid krijgen om Oktobermaand Kindermaand met ons mee te vieren!

Maak je keus in het programmaoverzicht.
Oktobermaand Kindermaand is voor iedereen tot 13 jaar helemaal gratis.

Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.