nijntje schuifboekje + Prijsvraag!

Kletsmama bestaat 10 jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. In april gaan er een heleboel prijsvragen langskomen. Dus hou de website in de gaten en volg Kletsmama op Facebook, Twitter en Instagram.

Wie is er niet groot geworden met nijntje? Nog altijd even populair als vroeger zijn de boekjes van nijntje. Naast de bekende boekjes van nijntje zijn er ook boekjes die meer geschikt zijn voor kleine kinderen om zelf vast te houden en in te gaan bladeren.

In het nieuwe kartonboek ‘groot en klein’ ontdek je samen met nijntje het verschil tussen groot en klein. De plantjes in de tuin zijn nog klein, maar de boom is al heel groot! En als nijntje gaat slapen ziet ze kleine sterren en een grote maan.

De dikke pagina’s bevatten stevige schuifjes. Als je aan het schuifje trekt, wordt de tegenstelling van de afgebeelde illustratie onthuld. Kijk en schuif je mee?

Het nijntje schuifboekje ‘groot en klein’ is per direct verkrijgbaar in de boekhandel en online bij bv. Bol.com voor €8.95.

Prijsvraag
Kletsmama mag een nijntje schuifboekje ‘groot en klein’ weggeven. Wil jij hier kans op maken? Vul dan onderstaand formulier in, like Kletsmama op Facebook en deel het bericht op FB of volg Kletsmama op Instagram en like het bericht! Als je geen FB of Instagram hebt, kan je hieronder een reactie plaatsen (mag natuurlijk ook als je wel FB of Instagram hebt).

Prijsvraag is afgelopen.

Winnaar: Marianne

25 gedachten over “nijntje schuifboekje + Prijsvraag!

 1. Lijkt me een heel leuk boekje voor het kinderdagcentrum waar ik werk! Ik weet zeker dat de kinderen het erg leuk zullen vinden om hier in te bladeren! Aangezien het een schoolvoorbereidende groep is kunnen ze hier ook weer veel van leren!

 2. Wat een leuk boekje voor mijn jongste kleindochtertje.
  Ik heb geen Facebook en Instagram, maar volg op Bloglovin en doe graag mee.

 3. Dat moet zeker gevierd worden!
  En hoe gaaf is deze winactie?! Ik was vroeger al dol op nijntje en lees er nu ook graag uit voor! Ook ik maak dus heel graag kans!

 4. Oeehhh dat vindt mij dochter Aimeetje geweldig. Ze is dol op boeken en ik ben dol op de t-shirtjes van Nijntje voor haar van de C&A met goudrandjes

 5. Mijn dochtertje is een echt Nijntje fan, elke avond moet ik weer een boekje ervan voorlezen. Daarom doe ik zeker mee voor dit leuke uitschuif exemplaar.

 6. Nijntje blijft een favoriet bij ons in huis! Ik zou dit boekje graag voor ons dochtertje willen winnen, die begin juli geboren wordt. Dan kan mijn oudste dochter haar eruit voorlezen!

 7. Gefeliciteerd!! 10 jaar!! Nijntje is een echte klassieker! Vroeger las mijn moeder mij voor en nu is ook mijn zoontje Lucas dol op Nijntje! Als hij het themaliedje hoort begint hij vrolijk te dansen en knuffelt graag zijn Nijntje knuffel, zo lief!!! Hij begint nu interesse te tonen in boekjes dus ik doe graag mee voor deze super prijs!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.