Nieuwste Kidizoom Touch camera en KidiGo multimedia-speler

Spelen is het fundament voor de ontwikkeling van het kind. Een manier om de wereld te ontdekken, nieuwe dingen te leren, contact te leggen en zelfstandiger te worden. VTech staat voor innovatieve en praktische producten die de creativiteit stimuleren en kinderen helpen bij hun ontwikkeling. VTech heeft dan ook weer een aantal mooie nieuwe producten gelanceerd die aansluiten bij de wensen en technologische behoeften van deze tijd. Super handig voor in de wintermaanden waarin kinderen minder buiten spelen.

Kidizoom Touch
vtech_kidizoomGeen kinderachtig gedoe, geen fopcamera of zoethoudertje. Nee, Kidizoom Touch is gewoon een pre-professionele camera voor kinderen. Kidizoom Touch is de eerste kindercamera waarmee echt gewerkt kan worden. Je maakt er foto’s (1250) en filmpjes (duur 10 minuten) mee die dankzij 2.0 megapixels ook echt de moeite waard zijn. De camera doet zijn werk bij weinig licht, dankzij de automatische flitser. Foto en filmpjes zijn met 4x digitale zoom goed in beeld te halen.

Echt leuk wordt het beeld wanneer de mini-fotograaf met bewerkingen aan de slag gaat. Er zijn ruim 40 grappige foto-effecten waarmee elk plaatje extra dimensie krijgt. De effecten, maar ook creatieve apps, spelletjes, muziek en meer zijn via Explor@Park simpel te downloaden. Kidizoom Touch is voorzien van een USB-poort (inclusief het benodigde kabeltje) om verbinding met PC of tablet te maken. Ook de ingang voor de MicroSDHC-geheugenkaart is aanwezig. Het kaartje kan apart worden aangeschaft.

Grappig is dat de slimme camera zowel aan de voor-als achterzijde fotografeert. En voor de liefhebber van een fijne beat is hij ook nog eens voorzien van een MP3-speler, inclusief koptelefoon.

VTech Kidizoom Touch is leverbaar in roze en blauw en is verkrijgbaar in speelgoedwinkels, zoals Bol.com, voor € 89,95.

KidiGo
vtech_kidigoKidiGo luidt de naam van de nieuwste multimedia-speler, hightech speelgoed van VTech, verpakt in stevig en duurzaam design. KidiGo verpakt vier functies in één apparaat. Je kunt er video’s mee afspelen, muziek beluisteren, foto’s bekijken en vijf spelletjes spelen. Fijn is dat deze kunstjes overal mee naar toe gaan. Thuis, op vakantie en uit logeren: de naam zegt het al, KidiGo is zo mobiel als het kind zelf. Met behulp van de standaard is het spelertje op de ideale kijk- en luisterafstand stevig te stationeren.

VTech heeft alles op alles gezet om de weergavekwaliteit van beeld en geluid optimaal te maken, kinderen zijn tenslotte niet van gisteren. Met een 4.3 inch LCD-scherm en 2 gigabite intern geheugen worden de mooiste video’s bewaard en getoond. Foto’s kijken was nog nooit zo leuk. En ook de geluidsweergave bij het beeld of muziekdownloads is perfect, via de koptelefoon (het apparaat beschikt over een afneembare koptelefoonhouder) of de ingebouwde luidspreker. Die laatste is vooral leuk als het kind samen met een vriendje of vriendinnetje naar muziek wil luisteren.

Is het noodzakelijk om meer beeld en geluid te bewaren, dan is het geheugen van de slimme KidoGo makkelijk uit te breiden via een microSD-geheugenkaart. Laden of verversen van filmpjes, muziek en spelletjes gaat kinderlijk eenvoudig via Explor@Park op www.vtechnl.com.

VTech KidiGo is leverbaar in roze en blauw en is verkrijgbaar in speelgoedwinkels, zoals Bol.com, voor € 64,95.

8 gedachten over “Nieuwste Kidizoom Touch camera en KidiGo multimedia-speler

  1. Hoi, ik was aan het googlen op kidigo omdat ik wilde weten wat het precies was en nu zie ik de prijsvraag!
    Zou leuk zijn voor mijn dochter die volgens oma alleen ouderwets speelgoed heeft!

  2. Wat een superactie! Deze Kidigo zou geweldig zijn voor mijn dochter! Ze houdt namelijk erg van Dirk Scheele en Kinderen voor Kinderen en wil dus steeds de video’s hier van zien en luisteren. We hebben haar liever nog niet aan een tablet of spelcomputer, maar deze Kidigo is een echte uitkomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.