MyMepal Waterfles + Prijsvraag

Kletsmama bestaat 10 jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. In april gaan er een heleboel prijsvragen langskomen. Dus hou de website in de gaten en volg Kletsmama op Facebook, Twitter en Instagram.

April nadert zijn einde, maar niet voordat we deze feestelijke maand afsluiten met nog drie super prijsvragen. Eerder mochten we al een waterfles en een lunchbox weggeven. Dit keer kan je zo’n gave Mepal waterfles winnen. 

De waterfles kan je personaliseren met je eigen naam en design. Zo kan je jouw unieke ontwerp maken. Wel zo handig als op school bijna iedereen dezelfde waterflessen mee heeft. Bovendien wordt water drinken zo ook een stuk leuker.

Prijsvraag
Kletsmama mag een Mepal waterfles weggeven. Wil jij hier kans op maken? Vul dan onderstaand formulier in, like Kletsmama op Facebook en deel het bericht op FB of volg Kletsmama op Instagram en like het bericht! Als je geen FB of Instagram hebt, kan je hieronder een reactie plaatsen (mag natuurlijk ook als je wel FB of Instagram hebt).

Prijsvraag loopt t/m 5 mei 2019.

Winnaar is geworden: Wendy

16 gedachten over “MyMepal Waterfles + Prijsvraag

 1. Wat een leuke prijs weer! Ik doe dan ook met ve plezier mee! Ik volg je op Facebook Claudia Diependaal en op Instagram Diependaal! Nu maar duimen dat ik de gelukkige zijn mag op een van de leuke prijzen van de win maand.

 2. Goedemorgen kletsmama
  Gefeliciteerd met 10 jarig jubileum. Dit had je 10 jaar geleden niet verwacht.
  Prachtig resultaat. Op naar de volgende 10
  Onder tussen waag ik een kans op die prachtige waterfles van Mepal.

 3. Nogmaals gefeliciteerd, wat een leuke prijzen geef je weg! Mijn voornemen is om meer water te drinken. Deze fles zou dus goed van pas komen en mag dan mee naar het werk!

 4. Joehooee gefeliciteerd! Ik maak graag kans op deze drinkfles, zodat ik aankomende zomer niet uit droog en voldoende water blijf drinken! En wat een toepasselijk naam op de fles trouwens 😀

  Ik wens je nog een heel fijn weekend, groetjes!

 5. Fijn zo’n waterfles, steeds herbruikbaar.
  Steeds weer vullen met ons lekkere kraanwater.
  Weg met al die plastic waterflesjes die je in de supermarkt koopt.
  Heel graag doe ik mee met deze winactie.
  Ik heb geen Facebook en Instagram.

 6. Wat een leuke fles, ik zou hem graag winnen voor mijn zoon Auke die bijna 4 is en dan naar school mag. Continurooster, dus er moet water mee voor op school. Met deze mooie fles kan dat supergoed 🙂

 7. Gefeliciteerd, doe graag mee maar krijg ook hier melding: Failed to send your message. Please try later or contact the administrator by another method.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.