MyMepal lunchbox + Prijsvraag

Kletsmama bestaat 10 jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. In april gaan er een heleboel prijsvragen langskomen. Dus hou de website in de gaten en volg Kletsmama op Facebook, Twitter en Instagram.

Eerder kon je kans maken op een waterfles van MyMepal, maar je moet natuurlijk ook wel wat eten als je op school bent. Hoe handig is het dan om je persoonlijke lunchbox te hebben?

Je kan elk onderdeel van de lunchbox zelf uitkiezen. Natuurlijk de kleuren van de verschillende delen van de lunchbox, maar de bovenkant kan je nog meer personaliseren. Kies uit de vele achtergronden en plaatjes of gebruik een eigen foto. Vervolgens maak je de lunchbox af met een tekst erop. Het resultaat is je eigen persoonlijke lunchbox die je zelf hebt ontworpen. Dat wil toch elk kind?!

Prijsvraag
Kletsmama mag een Mepal Campus Midi lunchbox met naam weggeven van MyMepal. Wil jij hier kans op maken? Vul dan onderstaand formulier in, like Kletsmama op Facebook en deel het bericht op FB of volg Kletsmama op Instagram en like het bericht! Als je geen FB of Instagram hebt, kan je hieronder een reactie plaatsen (mag natuurlijk ook als je wel FB of Instagram hebt).

Prijsvraag is afgelopen.

Winnaar is geworden: Julia

21 gedachten over “MyMepal lunchbox + Prijsvraag

  1. Ik heb graag meegedaan met deze winactie van de Mepal lunchbox.
    Mijn kleinzoon vindt deze vast heel gaaf.
    Ik heb geen Instagram en Facebook, dus doe even mee door middel van deze reactie.

  2. Voor onze kleine Frankie! Een stoere trommel met Frank erop. Kleine jongetjes worden groot en mama wil milieubewuster worden en eens stoppen met die boterhamzakjes!

  3. wat gaaf daar doe ik graag voor mee! twee kids en met de bezinestift ben ik regelmatig in de weer om hun namen op de trommels te fabriceren. Dit zou leuk zijn als cadeau voor na de mei vakantie, als onze jongste ook gaat beginnen op school.

  4. Zou super zijn, heb die van mijn ventje eergisteren weggegooid omdat deze echt klaar was. Kunnen dus goed een nieuwe gebruiken voor na de meivakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.