Linnaeushof is weer geopend + Prijsvraag!

Kletsmama bestaat 10 jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. In april gaan er een heleboel prijsvragen langskomen. Dus hou de website in de gaten en volg Kletsmama op Facebook, Twitter en Instagram.

Het pretparkseizoen is weer begonnen! Een van onze favoriete pretparken is Linnaeushof. Al is het eigenlijk geen pretpark maar een grote speeltuin. Of zoals ze zelf zeggen de grootste speeltuin van Europa. En dat maakt het juist zo leuk. Lekker de hele dag actief buiten spelen.

Linnaeushof is heel overzichtelijk opgedeeld in verschillende speeltuingebieden. Ze verschillen in activiteiten en in leeftijdsdoelgroep. Zo kunnen de kleinere kinderen veilig spelen op speeltoestellen die speciaal voor hen geschikt zijn en vinden oudere kinderen uitdaging in de grotere speeltoestellen.

Vorig jaar was de nieuwe attractie een doolhof. Het doolhof is 150 vierkante meter groot. Het is een leuke, spannende doolhof voor kinderen, maar ook aan de veiligheid is gedacht. Zo ligt er zand als ondergrond en zijn er geen hoge heggen of muren. Zo kan je als ouder altijd je kind zien terwijl het zelf door het doolhof gaat. Er zijn namelijk lage (stoep)randjes die de route markeren. Op de route staan bordjes met opdrachten zoals raadsels, puzzels en sommetjes. Deze wijzen de weg door het doolhof.

Dit jaar is er weer een nieuwe attractie bijgekomen: een klimparcours. Een uitdagend speeltoestel met obstakels en hindernissen die de behendigheid van kinderen op de proef stelt.

Bij mooi weer wordt Linnaeushof extra leuk met de grote waterspeeltuin. Niet gewoon een buitenzwembad, maar echt een speeltuin in het water. Het water is ondiep waardoor ook kleine kinderen er veilig kunnen spelen. Zo is het niet moeilijk om je de hele dag te vermaken.

Linnaeushof is het hele seizoen elke dag geopend. De waterspeeltuin is bij mooi weer geopend. Kijk voor meer informatie op linnaeushof.nl.

Prijsvraag
Kletsmama mag 4 kaarten voor een geweldig dagje op Linnaeushof weggeven. Wil jij hier kans op maken? Vul dan onderstaand formulier in, like Kletsmama op Facebook en deel het bericht op FB of volg Kletsmama op Instagram en like het bericht! Als je geen FB of Instagram hebt, kan je hieronder een reactie plaatsen (mag natuurlijk ook als je wel FB of Instagram hebt).

Prijsvraag is afgelopen.

Winnaar is geworden: Hilde


23 gedachten over “Linnaeushof is weer geopend + Prijsvraag!

 1. de kleinkinderen gaan natuurlijk helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat, verras hen maar met dit geweldige gebaar #duimenmaar

 2. Ik doe heel erg graag mee voor mijn kleinkinderen! Daar rijden we wel een eindje voor in de vakantie mochten we winnen!

 3. Heel eerlijk ik ken het park niet , maar zou er graag eens naar toe gaan . Op de site staan super leuke attracties , speeldingen en nog veel meer . Je kunt je er een hele dag vermaken. Lijk me een heerlijk park.

 4. Nog nooit geweest, maar er wordt zoveel over gesproken dat wij ook wel heel benieuwd zijn en deze lente/zomer graag een zouden gaan kijken!

 5. Dit is zo’n leuke plek! Soms zou ik willen dat we zelf zo’n speeltuin in de buurt hadden gehad toen ik klein was. Er is zoveel te doen!

 6. Dat zou leuk zijn om te winnen! Dan nemen we oma mee. Die is tot haar pensioen, 10 jaar gelelden, wel als juf met haar kleuters naar de Linneaushof geweest. Wat zou het een verrassing zijn om te winnen en met haar en haar eigen kleindochtertje te gaan spelen daar.

 7. Gaaf! Daar kun je eigenlijk veel langer dan een dag doorbrengen en ik moet mijn zoontje altijd mee naar huis sleuren als de middag afgelopen is. Dit is een van de leukste uitjes.

 8. Het is jammer dat we niet wat dichterbij wonen, anders zouden we veel vaker gaan. De kinderen vinden niks leuker dan uren door dit park dwalen.

 9. Elk kindje moet eens in lineushof gespeeld hebben
  Met onze dochter altijd een seizoenskaart gehad❤
  Nu is ons zoontje ook groot genoeg, dus die kaartjes kunnen we goed gebruiken…

 10. Kletsmama, al weer 10 jaren
  van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal…
  ….wat een leuke actie en ik hoop dat ik een date Linnaeushof mag ervaren:)

 11. Ik heb goede herinneringen aan het Linnaeushof waar ik als kind kwam. Ik hoop 4 kaartjes te winnen om met mijn eigen kinderen te gaan kijken wat er in loop der jaren is veranderd. Hopelijk beleven zij daar net zo veel plezier en maken zij mooie herinneringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.