Kletsmama reclame opties

Kletsmama is een site voor ouders met kinderen t/m 12 jaar. Het bestaat uit een zeer actief forum (1000+ forumleden) en een blog.
Kletsmama is in 2009 ontstaan nadat een ander forum, oudersforum.nl stopte. Kletsmama heeft dit forum overgenomen, professioneel gemaakt en een blog toegevoegd.

Prijsvragen
Regelmatig verschijnen er prijsvragen op Kletsmama. Een prijsvraag gaat vergezeld met een artikel. De prijsvraag wordt gepromoot op social media zoals Twitter, Facebook, op prijsvragen sites en in de nieuwsbrief. Op deze manier krijgt de prijsvraagsponsor veel reclame.

Reviews
Op de blog van Kletsmama staan veel reviews. Dit kan over van alles gaan zolang het relevant is voor ouders/kinderen, zoals apps, speelgoed, dagjes weg, films, theatervoorstellingen, baby uitzet enz. Kletsmama verzorgt leuke foto’s bij de artikelen en maakt een review over het artikel. Een nieuw artikel wordt ook altijd gepromoot op Twitter en Facebook.

Reclame
Kletsmama biedt verschillende mogelijkheden tot reclame op het forum en de blog. Op het forum is er een bannerruimte van 468x60px bovenaan het forum en een bannerruimte van 468x60px onder elk topic. Op de blog is er een advertentieruimte bovenaan de rechterkolom van 160x90px en een bannerruimte onder elk artikel van 468x60px. Naast de mogelijkheden van banners op Kletsmama is het ook mogelijk om een advertorial te plaatsen in de vorm van een aangeleverd artikel.

Uitingen naast de website
Kletsmama is actief op verschillende terreinen naast het forum en de blog. Via Twitter (600+ volgers), Facebook (750+ vind-ik-leuks) en de nieuwsbrief (1950+ abonnees) worden artikelen van de website gepromoot en is er interactie met leden en geïnteresseerden van Kletsmama.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de mogelijkheden om op Kletsmama reclame te maken of over de bezoekersaantallen van Kletsmama? Stuur dan een mail naar info@kletsmama.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.