Kindvriendelijke vakantieparken

We zitten nog midden in de winter, maar toch is dit ook de tijd om vooruit te kijken naar de vakantie. Wat zal het dit jaar worden, kamperen of een vakantiepark? Er is volop keuze en landal2voor ieder wat wils. Het gaat nog lastig kiezen worden. Misschien dan maar niet kiezen? In het voorseizoen lekker naar een vakantiepark en in de zomer gaan we kamperen!

We zijn er dus over uit dat we gewoon en gaan kamperen en naar een vakantiepark gaan, maar naar welk vakantiepark gaan we dan precies heen? Gaan we naar een Landal park? Of toch liever naar een Roompot of Center Parcs?

Over het algemeen kan je zeggen dat qua faciliteiten de vakantieparken oplopen van Roompot naar Landal naar Center Parcs. Toen we nog alleen hele jonge kinderen hadden, gingen we graag naar een Roompot park. Vooral de Katjeskelder in Noord-Brabant is een erg leuk vakantiepark landalvoor jonge kinderen. Een prachtige omgeving en vol met kleine speeltuinen rondom de huisjes. Maar de kinderen worden ouder en vinden het leuk als het zwembad net wat groter is en ze kunnen ook erg genieten van een binnenspeeltuin als het buiten niet zo’n lekker weer is. Dan ben je meer op je plek in een Landal park. In de loop der jaren hebben we al heel wat Landal parken bezocht. Voor de komende periode staan alweer twee weekenden Landal gepland. Als je ook tieners in huis hebt, is Center Parcs een goede keuze. De subtropische zwembaden en de vele faciliteiten zorgen gegarandeerd voor veel vermaak bij je tiener.

Op de website van Bungalowparkoverzicht is een top 10 van kindvriendelijke vakantieparken samengesteld. Hier vind je informatie over de parken met beoordelingen. Handig om parken met elkaar te vergelijken!

Prijsvraag
bagage-labels-kids-4Als je op vakantie gaat, moet je natuurlijk niet je bagage vergeten. Kletsmama mag drie keer een set van twee bagagelabels weggeven. Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan hieronder het formulier in en vind de FB pagina van Kletsmama leuk (niet vergeten!).

Prijsvraag loopt tot 20 februari 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.