Julianatoren – Kikker is verliefd

kikker_01De Julianatoren is weer geopend met een seizoen vol leuke evenementen. Afgelopen weekend is het evenementen programma begonnen met de voorstelling Kikker is verliefd. Na Kikker zullen nog veel evenementen volgen zoals Fien en Teun, Woezel en Pip en Thomas de Stoomlocomotief.

Een paar maanden geleden zijn we nog naar Kikker in het theater geweest. Bij de aankondiging dat we vandaag Kikker in de Julianatoren zouden gaan zien, werd er dan ook een vreugdedans gehouden door mijn jongste dochter.

Met het idee dat het vast een stuk rustiger dan normaal zal zijn met Koningsdag bij de Julianatoren, gingen we vanochtend op stap. Heel rustig bleek het park niet te zijn, maar gelukkig ook geen topdrukte zodat we nergens echt lang in de rij moesten staan.

kikker_02We kwamen net met lunchtijd aan. Meestal nemen we zelf broodjes mee omdat het niet zo makkelijk is om buiten de deur melk- en eivrij te lunchen behalve patat. Dit keer besloten we het erop te wagen nadat via FB was beloofd dat er in het restaurant vast iets mogelijk gaat zijn. Dit bleek ook het geval en de meiden hebben genoten van pannenkoeken zonder melk en eieren. Top service!

Na de achtbaan, helikoptervlucht, draaimolen, glijbaan en muizenvlucht was het eindelijk tijd voor de Kikker show. Een show over Kikker die een raar gevoel heeft in zijn buik. kikker_04Haas probeert de oorzaak te vinden, maar het helpt niet. Als Eend langsloopt  en Kikkers hart hard boem zegt, begrijpen ze het ineens. Kikker is verliefd op Eend! Met verschillende liedjes in de show en aanmoedigingen naar het publiek om mee te zingen is het een vermakelijke show.
Na afloop mogen de kinderen nog op de foto met Kikker. Mijn oudste dochter vond de techniek interessanter dan op de foto met Kikker en kreeg gelijk ook een uitleg waar alle knopjes voor zijn. Met een grote lach kwamen mijn meiden weer uit de circustent. Ze vonden het een geweldige show en aan het eind nog even knuffelen met Kikker was een mooie afsluiting van de show.

httpv://www.youtube.com/watch?v=LPTe9s1lNo8

Na de show was er nog genoeg tijd om het spookhuis te bezichtigen, met het stoeltje over het water gaan, in de lucht fietsen, in het reuzenrad gaan, botsen in de botsauto’s en de Julianatoren te beklimmen.

Een lange dag, maar helemaal voldaan vertrokken we om 17uur weer naar huis. Wil je weten welke evenementen er nog meer komen dit jaar of alvast online je kaarten (met €2 korting) kopen? Ga dan naar julianatoren.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.