Julianatoren deelt de Gouden Kaasgaaf uit!

Vandaag en morgen wordt de Gouden Kaasgaaf uitgedeeld in de Julianatoren. Een mooie prijs voor de leukste show van het seizoen 2015. Welke show vond het publiek van de Julianatoren dit jaar het leukst? Er zijn dit seizoen weer heel veel leuke shows geweest zoals Woezel en Pip, Kikker, Thomas de stoomlocomotief en anderen.

Tijdens de uitreiking doen alle genomineerden een liedje uit hun show. Het publiek kan met het applaus laten horen wie ze het leukst vinden. Daarna kan de speciale kinderjury nog hun laatste stemmen geven en volgt de uitslag. Alle shows waren uiteraard leuk om te zien en het is helemaal leuk om nu van alle shows de bekende liedjes nog een keer te kunnen horen. Vooral Jul en Julia weten alle kinderen aan het dansen te krijgen. Zij zijn dan ook samen met Fien van de Sprookjesshow de winnaars geworden van de Gouden Kaasgaaf.

Als we dan toch al in de Julianatoren zijn voor de Gouden Kaasgaaf uitreiking, gaan we natuurlijk ook het park in. De dag begon een beetje regenachtig wat altijd als voordeel heeft dat het wat rustiger is in de Julianatoren. Zo konden we voor de deur parkeren en waren de rijen kort of er waren helemaal geen rijen. Uiteindelijk is er overdag maar één flinke bui geweest en was het de hele middag droog.

De meiden vonden het geweldig om achter elkaar in de achtbaan te kunnen waar normaal lange rijen zouden staan. En zelfs bij de bungeetrampoline was de rij dit keer niet zo lang. We sluiten weer een Julianatorenseizoen af met een mooi overzicht van het park vanuit het reuzenrad. Voor volgend jaar kan je nu alvast een gezinsabonnement kopen. Dan krijg je namelijk nog flinke korting. En volgend jaar kan je genieten van alle shows die dan weer te zien zullen zijn in de Julianatoren! Koop snel je gezinsabonnement op de site van de Julianatoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.