Jul en Julia op TV!

Maandag 11 mei mochten wij als gezin van kletsmama naar de Vip dag ter promotie van de nieuwe tv serie van Jul & Julia in de Julianatoren uitgezonden op telekids.

Om 14 uur werden we opgewajulenjulia03cht door gastvrouwen.  We stonden aangemeld als gasten op de lijst, hoe speciaal is dat? We kregen alle vier een vip bandje om, zodat we zonder te betalen het park in mochten. Dat voelde wel heel speciaal. “We zijn voor 1 dag heel belangrijke mensen” aldus Jasmijn.

Eerst konden we gebruikmaken van alle attracties. Dit vonden de kinderen geweldig. Samen in Jul’s rollerskates! Wauw vooral voor Mathijs was dit reuze stoer zonder papa en mama, alleen met je grote zus.
Natuurlijk ook in Jul’s helikopterbaan en het spookslot, daarna hadden we wel zin in iets te eten. Met het vip bandje konden we werkelijk alles halen waar we zin in hadden. Samen met de kinderen hebben we gegeten in Jul’s Thai Toko. Heerlijke Oosterse snacks.

julenjulia04Daarna wilden de kinderen heel graag zo’n geweldige slush hebben om te drinken. “Zo’n grote fles, wat we normaal echt nooit krijgen” aldus Jasmijn.  En een heerlijke beker ijs als een soort van middagtoetje. Natuurlijk in de vorm van Jul voor Mathijs en Julia voor Jasmijn.

De tijd vliegt voorbij als je het geweldig naar je zin hebt. We pakten nog een laatste attractie mee en aten elk nog een menu (Het Jul menu voor Mathijs met Jul poppetje en Julia menu voor Jasmijn vielen in de smaak) en gingen naar de circustent waar we om 17:30 moesten zijn. Daar lag een hele lange rode loper voor ons klaar en er stonden gastvrouwen en gastheren om iedereen te voorzien van glazen witte wijn (sorry het kan ook champagne zijn geweest) en jus d’orange. Voor de kinderen waren er speciale drankjes. sinaasappel “Jul” voor de jongens en frambozen “Julia” drankjes voor de meisjes.
Op de tafels stonden heerlijke hapjes en ook werden er voor de kinderen versierde spiesjes uitgedeeld met een soesje en fruit. Voor ons een heerlijk gevuld kiphapje.

Ook was er een super vrolijke soort van “ijsjes goochelaar” die allerlei grapjes en kunstjes deed met ijsjes. Natuurlijk kreeg ieder kindjulenjulia05 een gegoocheld ijsje en dat maakte de pret alleen maar groter.

Toen we door konden lopen via de rode loper naar binnen, mocht iedereen nog kiezen uit een grote bak met popcorn of gevuld met suikerspin. Wat een feest.

De voorstelling van Jul & Julia werd gepresenteerd door Geert Hoes en natuurlijk waren daar zelf ook Jul, Julia, Mevrouw suikerspin en Meneer Kaasgaaf aanwezig. We keken naar de nieuwste serie “de geheime piratenschat” die speciaal voor deze première was gemaakt. Spannend want 2 boeven wilden de schatkaarten stelen om zo de schat te kunnen vinden. Toen het scherm ineens op storing ging, schrokken de kinderen omdat ze dachten dat er echt iets aan de hand was maar de boeven hadden het scherm overgenomen. Gelukkig zouden ze het nooit meer doen.

In elke aflevering komt eenzelfde verhaallijn terug. Jul en Julia zijn de beste muizenvriendjes en wonen in een hoge toren op een echt pretpark. Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin beleven zij dagelijks spannende avonturen op hun pretpark en ver daar buiten. Maar, als twee niet zo slimme boeven hen op de hielen zitten om zo de baas van de toren en het pretpark te worden, dreigt alles mis te gaan. Jul & Julia is op werkdagen om 6:30 en 8:15 uur te zien bij RTL Telekids.

Bij julenjulia01het naar buiten gaan, kregen de kinderen nog een grote goody bag mee. Gevuld met heel veel mooie dingen. Dat was natuurlijk helemaal het einde.  Er was lekker drinken en heerlijke hapjes. Je kon nog op de foto met Jul & Julia maar dat hebben wij niet meer gedaan. Het was een lange middag geweest en de kinderen waren heel erg moe.

Bedankt kletsmama en Bedankt Julianatoren dat we dit mochten mee maken. Het was echt geweldig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.