Ik ga op vakantie en neem mee…

De schoolvakanties gaan weer beginnen. Tijd om na te denken wat je mee gaat nemen op vakantie. Altijd een gepuzzel want je hele huis past nou eenmaal niet in de koffers. Wij gaan niet met de auto op vakantie maar op de fiets. Dat betekent dat je nog beter moet nadenken wat je mee kavtech_kidisecretsn nemen. De criteria of iets mee mag is in ieder geval dat het klein en licht moet zijn en het liefst meerdere functies heeft.

Op televisie zag mijn dochter de VTech Kidisecrets Pocket en ze was gelijk verkocht. Ze moest deze hebben en ging gelijk haar zakgeld tellen of ze het kon kopen. Met een adviesprijs van €21,95 is het gelukkig heel betaalbaar.

Waarom ze zo graag een Kidisecrets Pocket wil? Ze wil heel graag een dagboek hebben. Een geheim dagboek die alleen van haar is. In een echt dagboek schrijven kost nog veel moeite als je 6 jaar bent. In de Kidisecrets Pocket kan ze haar gedachtes typen en dat kost veel minder moeite. Het dagboek is beschermd met een gesproken wachtwoord. Alleen zij kan het dagboek bekijken. Soms moet ze het wachtwoord twee keer zeggen omdat haar stem net anders is dan het ingesproken wachtwoord, maar het lukt altijd wel.

Naast een dagboek kan ze nog veel meer met de Kidisecrets Pocket. Je kan er spelletjes op spelen, maar wat het echt leuk maakt zijn de persoonlijke activiteiten. Zo heeft ze een huisdier die ze moet verzorgen. Ze moet in de gaten houden of haar huisdier tevreden is. Door spelletjes te spelen met haar huisdier kan ze punten verdienen waarmee ze in de winkel cadeautjes kan kopen voor haar huisdier.vtech_kidisecrets2
Ook haar eigen karakter kan ze zelf bepalen. Net als bij haar huisdier, kan ze door spelletjes te spelen voor haar karakter punten verzamelen om spullen te kopen voor haar karakter. De spelletjes verschillen van leerspelletjes (rekenen, taal) tot vriendschap bepalen door middel van geboortedatums.

De Kidisecrets Pocket kan je een dagboek plus noemen. Het is veel meer dan een dagboek alleen, maar niet zomaar spelletjes die je op elke kindercomputer tegenkomt. Juist door het persoonlijke karakter van de extra mogelijkheden, zoals je eigen karakter, huisdier en planten, is de Kidisecrets Pocket een echte aanrader. Door het handige formaat is het ideaal mee te nemen op vakantie.

De Kidisecrets Pocket is bij alle speelgoedwinkels te koop en bijvoorbeeld bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.