Hubelino + Prijsvraag

Kletsmama bestaat 10 jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. In april gaan er een heleboel prijsvragen langskomen. Dus hou de website in de gaten en volg Kletsmama op Facebook, Twitter en Instagram.

Op Kletsmama hebben al vaker blogs gestaan over de leuke sets van Hubelino. Met Hubelino kan je knikkerbanen maken. Kinderen kunnen hun fantasie hier helemaal in kwijt. Je kan de voorbeelden volgen, maar de mogelijkheden worden oneindig wanneer kinderen hun eigen creaties gaan ontdekken. 

Het speciale aan de stenen van Hubelino is dat ze compatibel zijn met Duplo stenen. Zo kan je de knikkerbaan makkelijk uitbreiden met je bestaande Duplo stenen. Zo krijg je nog eens extra mogelijkheden om je fantasie de vrije loop te laten gaan. 

Prijsvraag
Kletsmama mag de 45-delige miniset verloten. Wil jij hier kans op maken? Vul dan onderstaand formulier in, like Kletsmama op Facebook en deel het bericht op FB of volg Kletsmama op Instagram en like het bericht! Als je geen FB of Instagram hebt, kan je hieronder een reactie plaatsen (mag natuurlijk ook als je wel FB of Instagram hebt).

Prijsvraag is afgelopen.

Winnaar is geworden: Danielle

32 gedachten over “Hubelino + Prijsvraag

 1. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Daley. Ik denk dat hij dit heel leuk zou vinden ik volg jullie al lang op facebook en insta

 2. Geweldig. Mijn zoon is eigenlijk te oud geworden voor Duplo, maar ik vind het zo zonde om weg te doen. Door deze knikkerbaan kan de Duplo nog wel een paar jaar in de kamer blijven staan, want deze knikkerbaan is zelfs nog leuk voor kinderen van 10! En hubelino past perfect op en bij de Duplo.

 3. Dit is zeker een leuk prijsje voor de kinderen! Weer wat nieuws voor bij de duplo wat voor uitdaging en creativiteit zorgt. Ik doe graag weer mee.

 4. Dit zou hartstikke leuk zijn voor mijn jongens. Goed voor hun ontwikkeling alleen jammer voor de ouders om alles steeds weer op te ruimen en erger, pijn in je voeten als je weer eens op een blokje staat 😀

 5. Dit jaar gaan we niet op vakantie, dus mama zou heel blij zijn de kinderen uren te vermaken met een zelf te bouwen knikkerbaan. De kinderen doen niks liever dan dingen bouwen dus dit zal zeker in de smaak vallen.

 6. Mijn zoontjes spelen hier al jaren mee en als ik deze set win ga ik hier een vriend van ons heel blij mee maken! Hij en zijn zoontje spelen er bij ons heel graag mee… het zoontje weet dat als ze bij ons op visite komen; knikkerbaan bouwen!!

 7. Dit is mooi speelgoed voor mijn jongste kleinkinderen.
  Wil graag invullen maar het gaat niet.
  Probeer later nog een keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.