Hubelino knikkerbaan + prijsvraag

Iedereen heeft wel Duplo in huis. De grote blokken zijn favoriet bij alle peuters en kleuters. Je kan eindeloos variƫren en spelen met Duplo en nu komt daar nog een dimensie bij: een knikkerbaan die past op Duplo blokken. Hubelino zijn losse onderdelen waar je in combinatie met de originele Duplo blokken een knikkerbaan kan maken.

hubelino3Laat je fantasie de vrije loop en laat de knikkers maar rollen. Met Hubelino kan je eindeloos combineren en de mooiste of gekste knikkerbaan maken die je maar wilt. Zo is Hubelino leuk voor verschillende leeftijden. Je maakt de baan gewoon zo ingewikkeld als je zelf maar wilt. Jongere kinderen vinden het al fascinerend als de knikker met een rondje naar beneden rolt en oudere kinderen zoeken de uitdaging om de knikkerbaan zo ingewikkeld mogelijk te maken. En ik weet zeker dat ook de ouders er stiekem veel plezier aan beleven.

De blokken van Hubelino zijn van stevig materiaal en zijn 100% compatibel met de bouwstenen van bijvoorbeeld Duplo. De stenen worden in Duitsland gemaakt en voldoen hiermee aan de Europese voorschriften. Er is dus geen sprake van een goedkope, slechte kwaliteit Aziatische namaak bouwsteen. Hubelino is dan ook geen nep Duplo, maar is nadrukkelijk bedoeld om samen met Duplo te gebruiken zodat je de mogelijkheden van Duplo uitbreidt.

hubelino1De 85-delige beginnersset is een mooie basis om een uitgebreide knikkerbaan te maken. Met bochten, hoogteverschillen en buizen kan je eindeloos variƫren. Deze set en alle andere sets van Hubelino zijn te koop op http://www.robbiestoys.nl/.

Ben je benieuwd wanneer er een nieuwe set gaat uitkomen? Hou dan de Facebook pagina van Hubelino in de gaten: https://www.facebook.com/robbiestoys. Hier vind je ook leuke tips wat je nog meer kan doen met Hubelino en hoe je het kan combineren met Duplo en LEGO. Ik zag al een leuke foto voorbijkomen waar de knikkerbaan als glijbaan werd gebruikt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Prijsvraag
Wil jij kans maken op deze gave 85-delige beginnersset van Hubelino? Vul dan onderstaand formulier in, like Kletsmama op Facebook en deel het bericht op Facebook en dan maak je hierop kans.

Prijsvraag loopt t/m 12 oktober 2016.

Winnaar: Annemarie

6 gedachten over “Hubelino knikkerbaan + prijsvraag

  1. Ik doe heel erg graag mee! Deze maand is ook weer Duplo maand, en heb daarom alvast voor de feestdagen Duplo voor ons dochtertje besteld.
    Met Hubelino erbij zou nog een mooier cadeau zijn, kunnen papa en mama fijn samen met haar een mooie knikkerbaan maken.

  2. Dit vindt zowel mijn dochter van zeven leuk als mijn zoon van bijna 3 jaar leuk. Niks leukers dan op een regenachtige middag samen bouwen en gieren wanneer de bal naar beneden gaat.

  3. Wauw wat een super leuke uitbreidingsset ! Duplo is nog steeds overal in ons huis te vinden. Onze zoon van 6 en dochter van 4 bouwen regelmatig nog hele dorpen, toren ed.
    Maar deze uitbreiding zal hun zeer zeker verrassen. Ben benieuwd wat voor mooie creaties ze hiermee gaan maken.
    het staat vast en zeker weer vast voor veel leuke, ontdekkende en gezellige speeluurtjes tijdens de komende herfst. (en volgende seizoenen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.