Hellendoorn is weer open + prijsvraag

Dit jaar startte het nieuwe seizoen van Avonturenpark Hellendoorn op bijzondere wijze! De winnaar van de prijsvraag ‘Directeur van Avonturenpark Hellendoorn voor een dag’ had de grote eer om op vrijdag 18 april om 10:00 uur het park met verve te openen. De directeur van deze dag was de 12-jarige Jervin Leisink uit Deventer. Hij had de eer het park te openen door op de grote rode knop te drukken.
hellendoorn01
Als je het park binnenkomt ga je eerst met de kinderen naar de meetlat. Afhankelijk van je lengte krijg je een gekleurde armband. Met deze armband kunnen ze bij de attracties zien of je kind er in mag, met begeleiding of helemaal alleen. Leia had hierbij mazzel. Eigenlijk was ze een centimeter te klein, maar ze kreeg toch een oranje armband. Zo mocht ze bijna in alle attracties met ons mee.
De dag begon wat frisjes en onderweg hebben we flink wat regenbuien gehad. Waarschijnlijk was het daardoor wat rustiger in het park. Vonden we helemaal niet erg. We hoefden nergens in de rij te staan en konden vaak zelfs blijven zitten in een attractie om meteen nog een keer te gaan.
hellendoorn02Als je aan het eind van de dag vraagt wat de kinderen het leukst vonden, hebben ze de grootste moeite om een attractie uit te kiezen. Bij de meeste attractieparken die niet alleen op kleine kinderen gericht zijn, zijn er niet zoveel attracties waar kinderen onder de 1,20m in mogen. We waren dan ook aangenaam verrast om te merken dat ze bijna overal in mochten. Meilan (8) vond de rioolrat ontzettend cool. Een ondergrondse achtbaan had ze nog nooit meegemaakt en viel erg in de smaak bij haar. Yaël (5) vond de gewone achtbaan, de donderstenen, erg leuk. En dan het liefst blijven zitten zodat ze er drie keer achter elkaar in kon.
Papa en mama konden vooral erg genieten van de water attracties. De Sungai Kalimantan waar we met zijn allen in konden en de Wild Waterval. Meilan en Yaël vonden het wel een beetje spannend of ze niet erg nat zouden worden bij de Wild Waterval. Heel slim vroegen ze aan de medewerkers waar ze moesten zitten om het minst nat te worden. Het antwoord was “achter je moeder”. Zij bleven inderdaad wel droog…
hellendoorn03Ook al mocht Leia (2) bijna overal met begeleiding in, in het speciale Dreumesland mocht ze in alle attracties alleen in. Wat voelde ze zich groot om alleen in het vliegtuig te zitten, te varen in een zwaan, op het paard de koets te trekken en de brandweerwagen te besturen. En ook bij deze attracties was één rondje niet genoeg. Het liefst bleef ze wel vier rondjes achter elkaar zitten. De andere kinderen in de attractie waren het daar helemaal mee eens. De medewerker van Hellendoorn reageerde ook ontzettend enthousiast op de vrolijke peuters die er rondliepen. Hij hielp ze in en uit de attracties en liet ze extra genieten.

hellendoorn04Aan het eind van de dag is het heerlijk om nog te ontspannen in het theater van Hellendoorn. Kareltje & Jasmijn en het swingend discofestijn is de leukste show die we in een pretpark hebben gezien. De show zit vol met humor die leuk is voor kinderen en voor volwassenen. Aan het eind van de show mogen alle kinderen op het podium komen om mee te dansen. In de zaal dansen ondertussen de volwassenen net zo hard mee als de kinderen op het podium.
Kareltje & Jasmijn zijn in april, mei en juni ieder weekend en tijdens schoolvakanties te zien in het Gouden Theater Paleis in Avonturenpark Hellendoorn.

We hebben een geweldige dag gehad in Hellendoorn. Het is een park die leuk is voor kinderen van alle leeftijden met spannende coole attracties, rustige attracties, een ontzettend leuke speeltuin en een geweldige show.

Wil jij ook naar Hellendoorn? Op Koningsdag, 26 april, kan je met 50% korting naar Hellendoorn! Bestel daarvoor hier je tickets. De normale entreeprijs is €20,50 als je je tickets online koopt.

Prijsvraag
Kletsmama mag twee vrijkaarten voor Hellendoorn verloten. Wil jij hierop kans maken? Vul dan het formulier hieronder in en geef gelijk aan in welke attractie jij als eerste zou gaan als je naar Hellendoorn gaat.

Prijsvraag loopt t/m 26 april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.