Halloween in de Julianatoren

Het is oktober en dan komt Halloween steeds dichterbij. Speciaal voor Halloween is de Julianatoren omgetoverd in Halloween sferen. Het hele park ademt Halloween uit met strobalen en pompoenen.

halloween1Naast de meer dan 60 attracties die de Julianatoren altijd heeft, kan je voor Halloween de griezelspeurtocht doen. Bij de ingang van de griezelgrot staat een heks die kinderen de speurtocht meegeeft. Met de speurtocht kunnen ze letters verdienen waar ze uiteindelijke een woord van moeten maken. De speurtocht begint in de grot. Een boef staat ons beneden op te wachten. De meiden vinden het wel grappig en proberen hem uit te dagen, maar hij speelt goed mee. Dan komt er een gedeelte die zelfs de 10 jarige meiden wel een beetje spannend vinden, door een donkere mistige gang lopen. Gelukkig voor de meiden is de gang niet lang en komen we al weer snel boven de grond. Hier moeten ze door een doolhof lopen om de laatste letter te bemachtigen. Aan het eind van de doolhof kunnen ze hun speurtocht inleveren waarmee ze kans maken op een paar mooie Julianatoren prijzen.

halloween2In de circustent achter in het park draait in de weekends en in de herfstvakantie speciaal voor Halloween Jul & Julia’s Halloweenshow. Uiteraard zijn Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin ook van de partij. Samen zingen ze swingende liedjes over spoken en griezelen waarbij alle kinderen uitbundig meezingen en dansen. Het wordt een echt Halloweenfeestje.
In de herfstvakantie draait er zelfs nog een speciale Halloweenshow in de Julianatoren. Naast Jul & Julia’s Halloweenshow kan je dan Dolfje Weerwolfje komen bekijken. Deze show is gebaseerd op de bekende kinderboeken van Paul van Loon. Wat gebeurt er met Dolfje in de nacht voor zijn zevende verjaardag? De show van Dolfje Weerwolfje is in de herfstvakantie drie keer per dag te zien in de circustent in de Julianatoren.

Wist je trouwens dat je nu al een gezinsabonnement voor 2016 kan aanschaffen? Daarmee mag je dit jaar al naar de Julianatoren en profiteer je van de extra voordelige prijs. Je kan het bestellen op http://www.julianatoren.nl/juls-gezinsabonnement-2016/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.