Grappige versie van het altijd mooie sprookje Assepoester

 

assepoester

Op zaterdag 12 oktober vond de première van Assepoester de Musical plaats. De Stadsgehoorzaal te Vlaardingen was vol met prinsen, prinsessen en lakeien om hen te begeleiden en sfeer te maken in de zaal.

Die sfeer zat er snel in. Sita, die eerder al te zien was in Klein Duimpje De Musical, speelde Assepoester en Ron Link, bekend uit o.a. Tarzan, was de knappe Prins. De musical wordt vooral tot leven gebracht door de grappige interactie tussen de boze stiefmoeder (Esther van Santen) en haar zoon Govert (Michael van Hoorne). Vooral de laatste wist veel lachers op de hand te krijgen van de kleine prinsen en prinsessen in het publiek. Ze lagen letterlijk in een deuk om de grapjes van deze jolige broer. De grappen hadden iets weg van het vroegere Theater van de lach en werkten goed bij de jonge doelgroep. Ook de interactie met het publiek werd door de kinderen zeer op prijs gesteld.

Naast mij zat de hele voorstelling een klein prinsesjes te glunderen van plezier. Ze heeft me na afloop wel 20 keer verteld hoe superleuk ze het vond. Dat ze het zelfs leuker vond dan de grote musical waar ze eerder is geweest.

Al met al een zeer geslaagde avond die door de kleintjes niet snel vergeten wordt. Het is een grappige voorstelling, die de kinderen op bepaalde romantische momenten ook kon betoveren. Zeker de moeite waard als betaalbaarder alternatief van de grote musicals.

Wil je weten waar en wanneer je Assepoester bij jou in de buurt kan zien? Ga dan naar de website http://www.assepoesterdemusical.nl/

httpv://www.youtube.com/watch?v=kf_RoeGe7b4

Met dank aan Jo-Ann als Kletsmama reporter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.