Gevoelige tenen + prijsvraag!

Ik heb een gevoelig meisje hier in huis. Al sinds haar geboorte is kleding een dingetje bij haar. Labeltjes prikken, maillots met bloemetjes erop kriebelen, hemden zitten te strak, truien met een naad in het midden irriteert en de grootste drama van alle kledingstukken: de sok!

De meeste sokken worden bij voorbaat al afgewezen. Ze moeten perfect zijn bij de naden om überhaupt in aanmerking te komen om gedragen te mogen worden. En dat dragen wordt het liefst zo veel mogelijk beperkt. Dus zodra dochterlief thuiskomt, worden schoenen uitgegooid en de sokken er gelijk achteraan. En dan roept ze tevreden “eindelijk bevrijd”.

Het liefst draagt ze oude sokken. Die zijn dan al een beetje ingedragen. Dat levert uiteraard elke ochtend een strijd op wanneer ik vind dat ze toch echt schone sokken aan moet doen en zij de noodzaak daar niet van inziet. Of als ze na het douchen gelijk weg moet en dus ook gelijk sokken aan moet. Een volgend drama ligt dan op de loer. Haar overgevoelige voeten moeten nog wennen aan de lucht na het drogen. Een onbegrijpelijke blik kijkt me aan bij de opmerking dat ze wel sokken aan moet als we gelijk weggaan. En zo zijn er meerdere sokkendrama’s op een dag voor het gevoelige meisje.

Ik ben dan ook al een tijdje op zoek naar de ideale sok voor haar. Ik denk niet dat er een sok gaat zijn die ze de hele dag aan zou willen hebben, maar een sok die tenminste niet de hele dag irriteert zou al fijn zijn. In mijn zoektocht kwam ik op de website van softsensory.nl. De slogan van de website is “Eindelijk sokken die lekker zitten”. En bij de omschrijving van de website staat “Naadloze sokken, kriebelvrije zachte kindersokken voor hooggevoelige, sensitieve kinderen of kinderen die ze lekker vinden zitten”. Dat klinkt toch perfect voor mijn hooggevoelige, sensitief meisje?

De sokken van Softsensory voelen heerlijk zacht aan. De naad bij de tenen voel je bijna niet en de sok heeft een brede zachte rib waardoor de sok niet afzakt. Ideaal dus voor gevoelige voeten!

Prijsvraag
Ben jij ook zo benieuwd naar de sokken van Softsensory of wil je gewoon een leuk paar nieuwe sokken? Doe dan mee met de prijsvraag en maak kans op een paar sokken die je mag uitkiezen op softsensory.nl of op sokkenplein.nl. Kletsmama mag twee personen gelukkig maken met een paar sokken naar keuze. Vul onderstaand formulier in, like Kletsmama op Facebook en deel het bericht op FB! Als je geen FB hebt, kan je hieronder een reactie plaatsen (mag natuurlijk ook als je wel FB hebt).

Prijsvraag loopt t/m 20 maart 2018.

 

7 gedachten over “Gevoelige tenen + prijsvraag!

 1. Ik doe graag mee. Sokken kun je nooit genoeg hebben. Al is het maar omdat ze allemaal gewassen zijn, kun je lang zoeken tussen al het wasgoed naar een heel paar XD

 2. Heerlijke warme sokken heb je nooit te veel met ons klimaat.
  Als je warme voeten hebt, dan voel je je veel prettiger. Vooral ik, want ik heb altijd koude voeten. Vooral in bed: Zegt mijn man!!!
  Alleen daarom doe ik al mee.

 3. Wat herkenbaar. Mijn oudste kleindochters – 6 jaar- kunnen ook niet tegen draadjes, labeltjes en naadjes. Zelfs als het vriest willen ze geen sokken of maillots aan. Kleine drama’s.
  Ik ben zo benieuwd naar deze wondersokken.

 4. Nou…ik doe graag mee met deze winactie. Ik heb geen Facebook, dus ik vind het heel fijn dat dit ook een optie is (vaak is bij een actie FB verplicht en voel me soms daardoor een beetje buitengesloten 😉
  Ik doe graag mee voor mijn schoonzusje. Zij is sokkenfanaat, zwanger van de eerste en hartstikke ziek – deze sokken lijken me dan een perfect cadeau. Wat comfortabels aan haar voeten = 1 zorgje minder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.