Freek Vonk dierendoeboek

DF8C86BC-500E-47AA-B03B-AFD24D8B6EECVanaf begin maart is Nederland een nieuw doeboek voor kinderen rijker. Freek Vonk ligt nu met zijn eigen dierendoeboek in het tijdschriftenschap van de winkel.

Deze musthave voor kinderen die van dieren houden staat boordevol leuke en leerzame raadsels, spelletjes, doodles, kleurplaten en de mooiste foto’s. Door de verhalen over bijzondere dieren en vele weetjes, zoals wat is het snelste dier ter wereld, wat weet je over de wolf of hoe bouw je een vogelhuisje, wordt dit 52-pagina dikke doeboek ook een leuk magazine om te lezen.

„Dit doeboek is een mooie aanvulling op alles wat ik al doe. Ik hoop mijn enthousiasme over mijn favoriete dieren met dit boek over te brengen op de kinderen” – Freek.

Als grote natuurliefhebber was mijn dochter (8 jaar) gelijk helemaal enthousiast. Er staat veel informatie in over interessante dieren. Het leukste vindt ze de pagina’s van Naturalis. Daarin staat hoe je zelf op expeditie kan gaan. Verzamel alles wat je kan vinden in je tuin, het bos of het park en teken en beschrijf wat je gevonden hebt. Nou dat wilde mijn dochter maar al te graag doen.
Met alles puzzels, opdrachten, weetjes en tips is Freek’s Dierendoeboek ideaal voor de komende zomervakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.