Een nieuw theaterseizoen + prijsvraag

kabouterplopshow2Het nieuwe theaterseizoen is weer begonnen. Een seizoen vol met leuke, grappige en vermakelijke familievoorstellingen. Wij houden ontzettend van het theater en gaan dan ook regelmatig een voorstelling bezoeken. Ben je benieuwd welke voorstellingen allemaal de moeite waard zijn het komend theaterseizoen? Bekijk dan snel onze tips hieronder en doe mee met de prijsvraag waarbij je kaartjes voor Nijntje en boekjes van Raad eens hoeveel ik van je hou kan winnen!

Nijntje viert feest
nijntjeviertfeestNijntje is dit jaar jarig en wordt 60 jaar. Ze viert haar verjaardag in het theater met een theaterconcert voor de allerkleinsten, met live band. Vader pluis, moeder pluis, oma pluis én haar vriendinnen nina en willemijn gaan samen met nijntje opnieuw op tournee.
Het is een groot feest in het theater waarbij de hele zaal meezingt met de bekende liedjes van Nijntje. Je kan Nijntje nog t/m 3 januari in de theaters zien met extra veel voorstellingen in de vakanties.

Prijsvraag
Wil jij Nijntje nog in het theater zien dit seizoen? Vul hieronder in dat je kans wil maken op twee kaartjes voor een voorstelling naar keuze.

Suske en Wiske De Musical – De Circusbaron
Ook Suske en Wiske vieren dit jaar hun verjaardag en wel hun 70ste. Ter ere van dit feestelijke jaar komen de striphelden dit seizoen naar het theater met de familiemusical ‘De Circusbaron’. Een voorstelling vol spanning, avontuur, humor, spectaculaire acts en fijne muziek die je niet meer uit je hoofd krijgt!
Musicalster Ben Cramer speelt de rol van de circusbaron. Suske en Wiske De Musical is vanaf 14 oktober in theaters door het hele land te zien.

Prijsvraag (tijdens de voorstelling)
Bezoekers kunnen deelnemen aan de Suske en Wiske Scriptschrijfwedstrijd. Vóór de voorstellingen kunnen zelf geschreven scripts worden ingeleverd in de foyer van het theater. Elke voorstelling wordt één winnaar beloond met een fantastische Suske en Wiske prijs.

Raad eens hoeveel ik van je hou
raadeensHazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dàt is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter probeert Hazeltje iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: ‘Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Na dit avontuur heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem voorzichtig in zijn bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘Ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’
Raad eens hoeveel ik van je hou is t/m april 2016 te zien in theater door het hele land.

Prijsvraag
Kletsmama mag drie boekjes van Raad eens hoeveel ik van je hou weggeven. Wil jij deze winnen? Geef dit dan aan bij het formulier hieronder.

Rapunzel De Musical
Alweer de achtste sprookjesmusical van Van Hoorne Entertainment in het theater, Rapunzel. Sita speelt de rol van de mooie Rapunzel. Rapunzel is haar enorm lange vlecht zat en wil haar haar laten knippen. Dit kan alleen met een gouden schaar omdat er een vloek zit op haar haar. Uiteraard is het tovenaarsduo Titus en Fien weer van de partij om de boel op zijn kop te zetten en voor hilariteit te zorgen in de show.
Rapunzel is nog t/m 12 juni 2016 in theaters in heel het land te zien.

4 gedachten over “Een nieuw theaterseizoen + prijsvraag

  1. Omdat we net de voorstelling van Raad een hoeveel ik van je hou hebben gezien, zou het boekje heel welkom zijn om samen met de kleine terug te blikken!

  2. Wat leuk. Mijn zoontje en ik zijn dol op de boekjes van “Raad eens hoeveel ik van je hou!” We slaan deze winactie dan ook zeker niet over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.