Dora’s piraten avontuur + prijsvraag

dora1Het Dora avontuur begon hier in huis zeven jaar geleden. Na het kijken van een filmpje was Dora niet meer weg te denken. Op het moment dat de oudste er een beetje genoeg van begon te krijgen, nam haar zusje het over en ook haar zusje heeft de Dora verslaving overgenomen. Inmiddels kennen we allemaal in huis de afleveringen uit ons hoofd en toch blijven de meiden kijken.

Het nieuws dat Dora in het theater te zien is, ging niet onopgemerkt voorbij. Hier moesten we uiteraard heen gaan. Er werd genoten van Dora en haar vrienden, de liedjes, het avontuur, alles sprak tot de verbeelding. Na afloop was er ook nog een fotomoment.

Na het grote succes van ‘Dora Live! De Stad met het Verloren Speelgoed’ komen Nick Jr. heldin Dora en haar vriendjes opnieuw naar het theater voor een spannend avontuur voor het hele gezin. En wat voor ÊÊn!dora2Dora, Diego en hun beste vriend Boots, maar ook Rugzak, Kaart en haar andere vriendjes moeten de piratenbiggetjes zien bij te houden. Maar de route is nog niet zo gemakkelijk. Zo moeten ze langs de dansende berg, de zotte zingende brug en nog veel meer spannende, vrolijke en grappige hindernissen. Dora en haar vriendjes roepen de jonge bezoekers dan ook op om een handje te helpen. Maar pas op voor Zwieber! ‘Dora Live! Dora’s Piratenavontuur’ zit vol met zang, dans en interactie en stimuleert de kinderen om mee te helpen, denken, zingen en dansen.

Wij staan alweer te popelen om Dora in het theater te zien. Kijk op http://www.doralive.nl/ voor meer informatie en de speeldata.

Prijsvraag
Wil jij Dora ook in het theater zien? Doe dan mee met de prijsvraag en maak kans op 1×2 kaarten voor 25 mei in het Beatrix Theater in Utrecht plus leuk Dorakado! Vul onderstaand formulier in en geef aan welke Dora aflevering favoriet is bij jouw kind. Oh ja, hieronder een reactie achterlaten wordt altijd gewaardeerd.
Prijsvraag loopt tot 29 april.

3 gedachten over “Dora’s piraten avontuur + prijsvraag

  1. Leuke actie! 🙂 Onze kleine man is al paar keer naar Woezel en Pip geweest, dit vond hij prachtig. En Dora kijkt hij ook altijd wel als het op tv is, dus ik denk dat hij een live show geweldig gaat vinden 🙂 Dus ik duim 😉

  2. Mijn jongste dochter is 20 mei jarig, en een origineel cadeau vinden is zo lastig!
    Het zou heel leuk zijn om haar en haar grote zus mee te nemen naar Dora!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.