Disney Junior + prijsvraag

Met Disney Junior leren jonge kinderen spelenderwijs rekenen en vormen te herkennen. Op Disney Junior draaien leuke series speciaal voor de jongere kijkers.

disney_junior

Jake en de Nooitgedachtland Piraten is een Disney Junior-serie bedoeld voor peuters en kleuters. Jake en zijn vrienden Izzy, Cubby en papegaai Skully wonen in Nooitgedachtland. Ze vormen samen de club “De Nooitgedachtland Piraten”. In elke aflevering beleven ze twee avonturen waarin de kinderen mee kunnen leven. Meestal moeten ze iets terughalen dat kapitein Haak en zijn knecht Vetje gestolen hebben.
Bij ieder “piratenprobleem” dat Jake en zijn maatjes oplossen, verdienen ze twee, drie, vier of vijf gouden munten. Op het eind van elke aflevering tellen ze die en doen ze in hun piratenschat.

De Speelgoeddokter is een Disney Junior-serie over het meisje Doc. Met behulp van haar vriendjes Stuffy, Lammie, Nellie en Chilly runt Doc een dokterspraktijk voor speelgoed. In De Speelgoeddokter leer je hoe belangrijk vriendschap en zorg eigenlijk is, maar deze magische serie maakt je ook vrolijk en aan het lachen!

Prijsvraag

disney_jake disney_speelgoeddokter

Kletsmama mag namens Disney twee leuke Disney Junior pakketten verloten. Kies uit een Speelgoeddokter of Jake goodiebag.
Geef in het onderstaande formulier antwoord op de volgende vraag en vul je gegevens in om kans te maken op deze leuke goodiebags.
Vraag: Wat is een andere serie die je op Disney Junior kan kijken?

Prijsvraag loopt t/m 10 februari.

2 gedachten over “Disney Junior + prijsvraag

  1. Mijn zoon heeft een echte Jake en de nooitgedacht piraten preocupatie.
    Hij loopt de hele dag met schatkaarten en boten door het huis.
    Kijkt alle filmpjes op you tube. Voor hem is dit een ware schat deze goodie bag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.