De Grote Piratenshow + prijsvraag

piratenshowNa het succes van de Grote Sprookjesshow presenteert Optisport in samenwerking met Van Hoorne Entertainment nu het programma ‘De Grote Piratenshow’. Een swingende show vol avontuur en spanning, met niemand minder dan Sita in de hoofdrol als de stoere Agaat Piraat. De show zal in de herfstvakantie te zien zijn in verschillende Optisport accommodaties door heel Nederland.

Agaat Piraat en haar beste maatje zijn met hun schip ‘de Goudzoeker’ gestrand op een onbewoond eiland. Nou ja, onbewoond? Volgens een oude schatkaart moet op dit eiland een schat begraven liggen. Tijdens een spannend avontuur vol muziek en raadsels gaat het vrolijke piraten-duo op zoek en ontmoeten zij bijzondere eiland bewoners, zoals de dove, maar hilarische papegaai Kobus. Gaat het Agaat lukken om de schat te vinden? Of hebben ze hulp nodig van de kinderen uit de zaal!

Verkleed komen!
Kom verkleed naar De Grote Piratenshow en doe mee aan de Piraten Verkleedwedstrijd. De mooiste creaties maken kans op een stoere zeerovers verrassing. Natuurlijk kun je na afloop van de show ook nog eens met Agaat Piraat en haar vrienden op de foto.

Prijsvraag
Wil jij naar de Grote Piratenshow? Kletsmama mag 2x 2 vrijkaarten voor een show naar keuze verloten. Geef antwoord op de volgende vraag en bekijk op http://www.ntk.nl/voorstelling/de-grote-piratenshow/ welke show nog beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.