Buurman & Buurman Winterpret + prijsvraag

Een paar weken geleden ben ik met mijn dochter naar Buurman & Buurman in het theater geweest. Een vermakelijke voorstelling, met de droge humor die we gewend zijn van Buurman & Buurman. Maar toch is het niet hetzelfde als Buurman & Buurman op tv. Des te leuker is het dat ze binnenkort ook in de bioscoop te zien zijn.

Het verhaal
De Feestdagen zijn in aantocht, ook voor je favoriete buurmannen. Zij maken zich klaar voor de winter, wat heel leuk kan zijn.. maar bij Mat en Pat zorgt het juist voor problemen. Op hun eigen klunzige manier gaan ze aan de slag om alles tot een succes te maken. Het wordt weer genieten van het gestuntel van de buurmannen; of het nu gaat om het versieren van de kerstboom of kerstkoekjes bakken, alles is een uitdaging voor Mat en Pat! Al vinden zij zichzelf heel erg handig. Gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op! Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. Ga zitten voor je geliefde buurmannen, wanneer hun nieuwe bioscoopavontuur Buurman & Buurman Winterpret van start gaat. A je to!

Buurman & Buurman is vanaf 6 december te zien in de bioscoop. Kijk in de agenda van een bioscoop bij jou in de buurt wanneer precies.

Prijsvraag
Wil jij Buurman & Buurman Winterpret in de bioscoop zien? Kletsmama mag twee keer 2 bioscoopkaarten weggeven. Wil jij hier kans op maken? Vul dan onderstaand formulier in, like Kletsmama op Facebook en deel het bericht op FB! Als je geen FB hebt, kan je hieronder een reactie plaatsen (mag natuurlijk ook als je wel FB hebt).

Winnaars: Lieke en Sem

Prijsvraag loopt t/m 25 november 2018.

19 thoughts on “Buurman & Buurman Winterpret + prijsvraag

  1. Liked&Shared with op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn. Nu maar hopen dat deze gave prijs onze kant op mag komen zou echt geweldig zijn voor mijn kleine nichtjes

  2. Lieve Kletsmama,

    Wat zouden mijn kleinkinderen blij zijn als zij naar : ‘ Buurman en Buurman ‘ zouden mogen in de bioscoop. Het is een van hun grootste wensen! Wat zou het geweldig zijn als ‘Sint Kletsmama’ de kaartjes in oma haar schoen heeft gedaan!
    Dromen mag – ook als oma -en de voorpret is al zo leuk!
    Geen Facebook – dank jullie wel en fijne feestmaand!

  3. Wat een goede herinneringen heb ik aan Buurman en Buurman. Vele afleveringen heb ik met mijn zussen zij aan zij op de bank gezeten, gniffelend om alle domme acties van Mat en Pat. Simpel en herkenbaar. Echt geniaal.

  4. Mijn jongste kan wel er 1 zijn van Buurman & Buurman, dezelfde fratsen en humor. Ik zou hem er een enorm groot plezier mee doen, van tevoren, tijdens de film en daarna! A je to!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.