Bratz is terug + prijsvraag

bratzKennen jullie de bekende poppen Cloe, Yasmin, Jade en Sasha nog? Na een aantal jaren weggeweest te zijn uit de speelgoedwinkels is Bratz weer terug. Ze hebben zelfs een nieuw lid in de vriendinnengroep, Raya.

Het speciale aan Bratz is dat het het eerste poppenmerk was met een divers aanbod aan poppen. Zo kan ieder meisje over de hele wereld zich identificeren met een van de vriendinnen. De nieuwe collectie gaat hiermee verder en nodigt meisjes uit om hun eigen wereld te creëren.

Bij elke pop zitten verschillende accessoires om de speelbeleving compleet te maken. Deze zijn aangepast aan de moderne tijd zoals smartphones en selfie sticks bij de #SelfieSnaps serie. De Photobooth past hier mooi bij. Maar er zijn nog meer series zoals fitness, sneeuw en buitenland. Alle Bratz series zijn vanaf vandaag te koop in de speelgoedwinkels.

Kletsmama mocht aanwezig zijn bij de herlancering van Bratz in Amsterdam. Mini-kletsmama Yaël ging mee om kennis te maken met Bratz. Ze keek haar ogen uit naar alle verschillende sets. Gelukkig waren de sets al uitgestald zodat ze er gelijk mee kon spelen. Rustig op de grond zittend begon haar fantasie gelijk te werken. Zachtjes zei ze stiekem tegen me dat ze heel erg hoopt dat in die tassen die vooraan staan een echte Bratz pop zit.
Tussen al het spelen door worden we verwend met allerlei lekkers en laat ze haar haar invlechten. Aan het eind van de middag is het tijd om naar huis te gaan. Met een verwentas stappen we naar buiten. In de trein naar huis wordt de tas gelijk al leeggehaald en tot haar blijdschap zit er een Bratz pop in, Yasmin! Yasmin is nu een week in huis en Yaël is er dol op. Ze heeft nu nog maar één Bratz pop dus Yasmin speelt vrolijk mee met de Barbie poppen die al in huis waren. Ze hoort er helemaal bij en stiekem (niet tegen de Barbie poppen vertellen) is ze de favoriet van Yaël.2015_081De Bratz poppen zijn in alle speelgoedwinkels te koop en online bij o.a. Bol.com.

Prijsvraag
Kletsmama mag een Bratz Study Abroad pop weggeven. Kan jouw dochter niet wachten tot ze een Bratz pop in haar handen heeft? Doe dan mee met de prijsvraag! Vul je gegevens hieronder in, vind de FB pagina van Kletsmama leuk en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Bratz karakter is de favoriet van jouw kind?

Prijsvraag loopt tot 15 september.

PRIJSVRAAG AFGELOPEN: winnaar: Kathelijne

2 gedachten over “Bratz is terug + prijsvraag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.