Bob de Bouwer in het theater + prijsvraag

2013-09-20

Afgelopen zondag is in Theater aan de Schie de ‘Bob de Bouwer Theater Tour’ in première gegaan. Vanaf nu kunnen de allerkleinste theaterbezoekers genieten van deze vrolijke familievoorstelling.

Bob de Bouwer krijgt in de voorstelling de belangrijke opdracht om het theater op te knappen voor de première van een nieuwe show. Bob heeft zijn beste vrienden gevraagd om hem te helpen en alles loopt op rolletjes. Maar als Spud ook een handje komt helpen, loopt alles in het honderd. Om de puinhoop nog op tijd te kunnen opknappen krijgt Bob gelukkig extra hulp van de kinderen uit de zaal.

Samen met mijn dochter van 4,5 jaar hebben we genoten van een supershow! Uit volle borst werd meegezongen met de bekende Bob de Bouwer liedjes, gedanst als het gevraagd werd en hard gelachen om de gekke stunt van Spud.

Na de show mochten alle kinderen op het toneel op de foto met Bob de Bouwer, Wendy en de rest van de cast. Dit was iets te spannend voor mijn dochter die bij mij wilde blijven, maar we zijn wel op het podium geklommen. Hoe vaak mag een kind immers op een groot podium staan?

Na afloop was er een heus première feest voor de kinderen. Er was popcorn, suikerspin, een ballonnenman, limonade en kinderen konden geschminkt worden. Mijn dochter voelde zich een echte VIP gast.

De Bob de Bouwer Theater Tour is tot eind december te zien in de Nederlandse en Belgische Theaters. Voor meer informatie: www.BobdebouwerTheaterTour.nl.

Prijsvraag
Wil jij ook genieten van Bob de Bouwer in het theater? Doe dan mee met de prijsvraag en maak kans op 2×4 kaarten voor een voorstelling naar keuze. Geef antwoord op de volgende vraag en laat je gegevens achter op het onderstaande formulier.
Vraag: Wat is Spud?

Meedoen kan t/m 1 oktober. De winnaars krijgen een mail en worden hier bekend gemaakt.

3 gedachten over “Bob de Bouwer in het theater + prijsvraag

  1. En de winnaars zijn geworden: Geke en Vanesse! Van harte gefeliciteerd! Jullie gegevens en voorkeurdatum is doorgegeven aan de organisator. Heel veel plezier bij de voorstelling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.