Avonturenpark Hellendoorn, Ome Opa Dag!!

Afgelopen zaterdag vond in Avonturenpark Hellendoorn een unieke en doldwaze Ome Opa Dag plaats ter gelegenheid van de première van de gelijknamige Cartoon Network serie. Iedere familie kent wel een bijzonder familielid waar men een speciale band mee heeft: de gekke, eeuwige optimistische oom, of de opa, die altijd in is voor een geintje. Deze dag was speciaal georganiseerd voor alle families die zo’n oom of opa hebben. Het was een unieke en hilarische dag die kinderen niet snel zullen vergeten!

Kletsmama reporter Kim ging met haar gezin op pad naar Hellendoorn om verslag te leggen van deze bijzondere dag en schreef het volgende verslag.

En Daar hoor ik vroeg in de ochtend al stemmetjes, denk jij dat we al weg gaan?

Jawel, de kids hebben er zin in…Dat is Duidelijk.

Ontbijten, wassen & aankleden en jawel goed op tijd zitten wij met zijn vijfjes op tijd in de auto op weg naar Hellendoorn, helemaal Klaar voor de Ome Opa Dag!
hellendoorn_omeopa01
Eenmaal aangekomen, zien wij vrijwel direct de camper staan van Ome Opa.

Deze Camper ziet er nog netjes uit, wij weten natuurlijk al dat deze camper versierd mag worden. Wat is er nu leuker dan lekker met stift en of verf op een camper tekenen…
De stiften komen te voorschijn en wij vinden dat er op de Camper van Ome Opa natuurlijk moet staan “Klets mama’s”. Daarbij komen mooie hartjes, namen en nog vele tekeningen en teksten van andere kinderen en volwassenen (want jawel ook die vinden het nog stiekem leuk 😉 )
hellendoorn_omeopa03Even later word ons voorgesteld om even te komen kijken naar een korte afleveringen van Ome Opa. Zo nieuwsgierig als wij zijn gaan wij mee met deze aardige mevrouw.
Een Privé Voorstelling, hoe leuk is dat zeg. Vrijwel direct valt deze ow zo leuke nieuwe tekenfilm direct in de smaak. Een leuke, kleurrijke en vooral grappige tekenfilm..

Ome Opa, is een Opa die mensen helpt met problemen. Deze opa laat zien dat er voor ieder probleem een grappige passende oplossing is. Zo is de tekenfilm goed te begrijpen zelfs voor kleintjes. De kinderen hebben ademloos zitten kijken…..

Vanaf vandaag elke zaterdag en zondagochtend te zien op Cartoon Network. Dat word dus kijken geblazen hier in huis.
hellendoorn_omeopa02Na dit leuke gedeelte was er natuurlijk nog ruim tijd over voor andere leuke dingen, die het Avonturenpark te bieden heeft. Een geweldig park voor klein & groot!!
Zowel de Achtbaan, als de Vliegende Olifantjes…de zweefmolen alles viel in de smaak….
Sterre kreeg er geen genoeg van, de zweefmolen en achtbaan zijn hier favoriet bij de meiden.

Tussen de middag lekker gegeten in het park, goed betaalbaar en smaakte prima. Ook de ijsjes mochten niet ontbreken aan het einde van de middag.

Na alle attracties gedaan te hebben, sommige zelfs 2 keer of meer waren de kinderen zo moe van deze leuke dag dat we besloten richting huis te gaan. In de auto vielen ze snel in slaap, lekker dromen over deze leuke dag.

Eenmaal thuis: Mama vond jij dit een leuke dag? mama: Jazeker, jullie ook? Kids: Heeeeeeeeeeeel leuk!!

Ondertussen liggen de kinderen in hun bedje, heerlijk te dromen over de achtbaan, olifantjes, zwanen, monorail, camper van Ome Opa…IJsjes…..Draaimolen…Tornado (waar Tess&mama kletsnat in werden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.