AFAS Sprookjesconcert 2014 + prijsvraag

In 2013 presenteerde Van Hoorne Entertainment de derde editie van het AFAS Sprookjesconcert.
Na het grote succes van de voorgaande jaren zijn de sprookjesliefhebbers ook tijdens het pinksterweekend van 2014 weer van harte welkom in de Evenementenhal Gorinchem voor een gloednieuwe show met o.a. Ron Link, Sita, Maud, Geert hoes en vele anderen.

Op 7, 8 en 9 juni 2014 herrijst in de Evenementenhal Gorinchem opnieuw een sprookjesachtig kasteel voor een spetterend familie evenement. Na drie succesvolle edities belooft het familiefeest dit jaar nog grootser en nog leuker te worden. Niet alleen kunnen de jonge bezoekertjes en hun (groot)ouders genieten van optredens van alle bekende sprookjesfiguren, zoals Doornroosje, Roodkapje, Assepoester en Sneeuwwitje, maar er zijn ook vele attracties, draaimolens, springkussens en andere activiteiten te vinden op het sprookjesplein.

Ook mogen alle gasten dit jaar verkleed komen als prins, prinses, ridder, draak of een ander sprookjesfiguur. Tijdens de sprookjesmodeshow op het Sprookjesplein wordt de mooiste creatie beloond met een prachtige prijs.

Dit jaar is de Goede Fee gevraagd om een bijzonder optreden te geven en het concert een magisch tintje geven. Maar dan blijkt dat het toverstof van de Goede Fee is gestolen. Hulp van de prinsen en prinsessen in de zaal is het enige wat het concert nog zou kunnen redden.

Na afloop van het concert kunnen alle prinsen en prinsessen ook nog eens op de foto met hun favoriete sprookjesfiguren tijdens een uitgebreide Meet & Greet op het Sprookjesplein.

Het AFAS Sprookjesconcert vindt dit jaar plaats op 7, 8 en 9 juni in de Evenementenhal Gorinchem.
Op www.AFASSprookjesconcert.nl vind je alle informatie. Ook kan je direct je tickets bestellen op www.ntk.nl of telefonisch via 0900-9203 (€ 0,45 pm).

sprookjesconcert

Prijsvraag
Wil jij dolgraag met je prins of prinses naar het AFAS Sprookjesconcert? Doe dan snel mee met de prijsvraag en vertel welk sprookjesfiguur jouw favoriet is. Kletsmama mag 2 x 2 kaarten verloten.

Prijsvraag loopt t/m 23 april.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Meer prijsvragen? Kijk op prijsvragen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.